Hirdetés

Ezt ne próbáld ki otthon: Khan egy gombbal ítélte halálra csapatát - videó

A profik is hibáznak néha, –igaz nem túl gyakran és nem ennyire katasztrofálisan–, mint ezúttal a Kingzone toposa. Egy szerencsétlen gombnyomás, és az egész csapatot magával vitte.

Hirdetés

Sokszor mondják, hogy a koreai profiknak nincs párjuk a világon, és hogy a legmagasabb szintű LoL-t továbbra is az LCK-ban játsszák. Ettől függetlenül ez nem jelenti azt, hogy néha ne követnének el hatalmas hibákat ők is. Így történt ez a Kingzone DragonX és a Gen.G (tavalyi világbajnok Samsung Galaxy csapata más szervezet alatt) közti mérkőzésen, ahol a Gen.G már 1-0-ra vezetett a Bo3-as szériában.

Szeretnél megtanulni midezni? Faker professzor már órákat tart!

Faker úgy döntött, hogy megtanítja a világot midezni, ezért különféle hősökről fog bemutatókat tartani, hogy kivel miként kell játszani, illetve a játék egészéről is beszélni fog.

A meccs 37. percében már elég nagyon voltak a tétek, –hiszen mindenki már lassan közelített a végső stádiumához, és a harc éppen az Elder Dragonért folyt. A kezdeti helyzeti előny a Kingzone-nál volt, ugyanis ők értek először a nagy szörny közelébe. Ide szeretett volna betörni a Gen.G, –nem véletlenül, mivel a Kingzone minden korábbi sárkányt megszerzett a meccsen–, két Felhő, egy Hegy és egy Pokoli sárkány is a nevük mellett szerepelt, így az Elder Dragon eszméletlen előnyt adott volna nekik.

Végül a harcot nem is kellett annyira megoldaniuk, mivel azt tálcán kínálta a Kingzone, –pontosabban Khan. Fly, a Gen.G midese épp elhasználta a Zhonya-ját, Khan pedig kivárt Gragas-szal. Pechére azonban, ahogy dobta a Gragas ultit, Fly azon nyomban rácsapott a W-re Galio-val, vagyis a területi tauntját tölteni kezdte. Mivel ez a képesség nem szakítható meg CC-vel sem, így konkrétan berobbantotta a Galiot rögtön három csapattársára is, akik így mind elszenvedték a tauntot/felbőszítést a Shield of Durand-ból.

Az eredmény pedig egy magatehetetlen Kingzone, amit a Geg.G-nek már csak fel kellett takarítania, a tauntot és a feldobásokat követően. Még Shen is becsúszott a biztonság kedvéért; így Ezreal és Galio könnyedén szedték ki az ellenfeleket. Az utolsó gyilkosságot már Shen szerezte meg, de addigra már mindegy is volt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?