Ezt ne próbáld ki otthon: Khan egy gombbal ítélte halálra csapatát - videó

Ezt ne próbáld ki otthon: Khan egy gombbal ítélte halálra csapatát - videó

A profik is hibáznak néha, –igaz nem túl gyakran és nem ennyire katasztrofálisan–, mint ezúttal a Kingzone toposa. Egy szerencsétlen gombnyomás, és az egész csapatot magával vitte.

Sokszor mondják, hogy a koreai profiknak nincs párjuk a világon, és hogy a legmagasabb szintű LoL-t továbbra is az LCK-ban játsszák. Ettől függetlenül ez nem jelenti azt, hogy néha ne követnének el hatalmas hibákat ők is. Így történt ez a Kingzone DragonX és a Gen.G (tavalyi világbajnok Samsung Galaxy csapata más szervezet alatt) közti mérkőzésen, ahol a Gen.G már 1-0-ra vezetett a Bo3-as szériában.

Szeretnél megtanulni midezni? Faker professzor már órákat tart!

Faker úgy döntött, hogy megtanítja a világot midezni, ezért különféle hősökről fog bemutatókat tartani, hogy kivel miként kell játszani, illetve a játék egészéről is beszélni fog.

A meccs 37. percében már elég nagyon voltak a tétek, –hiszen mindenki már lassan közelített a végső stádiumához, és a harc éppen az Elder Dragonért folyt. A kezdeti helyzeti előny a Kingzone-nál volt, ugyanis ők értek először a nagy szörny közelébe. Ide szeretett volna betörni a Gen.G, –nem véletlenül, mivel a Kingzone minden korábbi sárkányt megszerzett a meccsen–, két Felhő, egy Hegy és egy Pokoli sárkány is a nevük mellett szerepelt, így az Elder Dragon eszméletlen előnyt adott volna nekik.

Végül a harcot nem is kellett annyira megoldaniuk, mivel azt tálcán kínálta a Kingzone, –pontosabban Khan. Fly, a Gen.G midese épp elhasználta a Zhonya-ját, Khan pedig kivárt Gragas-szal. Pechére azonban, ahogy dobta a Gragas ultit, Fly azon nyomban rácsapott a W-re Galio-val, vagyis a területi tauntját tölteni kezdte. Mivel ez a képesség nem szakítható meg CC-vel sem, így konkrétan berobbantotta a Galiot rögtön három csapattársára is, akik így mind elszenvedték a tauntot/felbőszítést a Shield of Durand-ból.

Az eredmény pedig egy magatehetetlen Kingzone, amit a Geg.G-nek már csak fel kellett takarítania, a tauntot és a feldobásokat követően. Még Shen is becsúszott a biztonság kedvéért; így Ezreal és Galio könnyedén szedték ki az ellenfeleket. Az utolsó gyilkosságot már Shen szerezte meg, de addigra már mindegy is volt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!