Páncélozott UAZ esővel és saját custom lobbival folytatódik a hét második fele

Hétvégén kezdődhet egy ígéretes event, addig pedig már kedvünkre apríthatjuk egymást custom módban!

A mai napon élesítették a PUBG 18. frissítését, amelyet korábban már a tesztszerveren kipróbálhattunk. Ennek a fő újdonsága az, hogy most már mindenki készíthet magának custom lobbit, ehhez azonban legalább 10 emberre szükség lesz. Ha ez megvan, háromféle módban is játszhatunk: a sima battle royale-ban, zombi-módban (a cél, hogy az emberek legyőzzék az "élőhalottakat") és war-módban (ez a DeathMatch, ahol a legtöbb pontot gyűjtő squad nyer). Ezenkívül természetesen kedvünkre módosíthatunk a loot spawnon, az időjáráson és mindenféle finomságon. Egyelőre korlátozva van az egyszerre futtatható lobbik száma; így ha túl sok van, akkor picit várnunk kell a túlterhelés miatt.

Könnyen lehet, hogy fizetős lesz a Custom Match

Egyelőre ingyenesen indul, de a későbbiekben bármi megtörténhet.

Továbbá Sanhokra bekerült egy Rony elnvezésű platós dzsip, összesen négy férőhellyel. A játékban mostantól ez lesz a leghosszabb járgány, így ha két bucka között visszalőnénk, akkor emögött nyugodtan elbújhatunk.

Szintén erre a pályára bekerült egy QBU elnevezésű fegyver, a Mini-14 helyére. Hasonlóan a Minihez ez is 5.56-ossal működik, a tára azonban csak 10 férőhelyes, ez azonban 20-ig bővíthető. Bipoddal csökkenthetjük a fekvésnél lévő visszarúgását, így akár pontosabban lőhetünk gyors egymásutánban is.

Ahány frissítés, annyi mikro bugfix: az ígéretek szerint mostantól nem lesz olyan, hogy nem tudunk felvenni egy tárgyat, ha van helyünk hozzá. Halál után sem fogjuk tudni 180 fokban mozgatni a kamerát –ugyanis ez így túl nagy előnyhöz juttatna minket, ahogy az épületeken való átlátás is, amit szintén fixáltak. Az extended maget is leszedhetjük bármikor, már nem lesznek olyan hibaüzenetek, hogy "backpack is full".

A Metal Rain névre keresztelt event közép-európai idő szerint holnap hajnali 4 órakor indul, és három teljes napig (tehát hétfő 4-ig) fog tartani. A különlegesség ezúttal az lesz, hogy a flare gunnal a fehér körön kívülről egy páncélozott UAZ-t hívhatunk le, ami "esőként" hullik ránk, innen a Metal Rain név is. Ezek a jelzőpisztolyok szokásosan bárhol lehetnek, illetve a körön belül rendes flare dropot kapunk. Egy két háttérinfó: Európában mind TPP-ben, mind FPP-ben játszhatunk, nyolc fős squadokban. A meccs beállításain semmit sem változtattak, így redzone és sima drop is lesz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!