Az amerikai légierő komolyabban beszáll az e-sportba

Az amerikai légierő komolyabban beszáll az e-sportba

A U.S. Air force a Cloud9-nal és az ELEAGUE-gel is szorosabb kapcsolatot fog ápolni.

Az nem kérdés, hogy eddig is szoros kapcsolatot ápolt az ELEAGUE és a U.S Air Force, ám ez a viszony most sokkal átfogóbb lesz mind a két fél számára, az amerikai légierő ráadásul még a Cloud9 organizációjával is szerződést kötött.

"A Cloud9 büszke, hogy olyan támogatóval bővült, mint a U.S Air Force. Ezzel a partnerségi megállapodással sokkal több tartalmat tudunk gyártani a szurkolóink számára, mely majd egy totálisan másik oldaláról fogja bemutatni a csapatunkat. Senki más nem tudja majd saját csapatát mondjuk egy sugárhajtású repülőgépbe beültetni, és látni a puszta félelmet a srácok arcain. Ez eszméletlen lesz!" - nyilatkozta a Cloud9 tulajdonosa, Jack Etienne.

"Izgatottan várjuk a közös munkát a Cloud9 CS:GO csapatával, akik remélhetőleg olyan szintű fegyelmet és eredményeket fognak mutatni, akár a mi pilótáink! Ez a szövetkezés egy olyan lehetőséget ad, amelyben borzasztó izgalmas tartalmakat gyárthatunk majd az e-sporton belül a C9 játékosaival közösen, melyeket reméljük a szurkolók is szeretni fognak!" - nyilatkozta a másik fél, Ross McKnight őrnagy.

Az ELEAGUE-el kötött kapcsolat tehát már korábban is látszódott, akár a bostoni Major versenyen, ahol ők osztották ki a verseny MVP díját, illetve az elemző asztal is a U.S Air Force neve alatt futott. Ez a kapcsolat az alábbiakkal bővült:

  • A légierő most már nem csak egy versenyes szerződéseket kötött az ELEAGUE-el, hanem minden versenyükön ott lesz mint főtámogató.
  • A szerződés egyelőre csak a CS:GO versenyekre szól, melyekben több tartalom mellet megjelenik majd a U.S Air Force.
  • Együttműködnek abban, hogy több videós tartalmat gyártsanak, illetve ők fogják átadni az általuk kreált trófeát a soron következő CS:GO Premier versenyen ahogyan azt az ELEAGUE Major Boston 2018 versenyén is tették.

A U.S Air Force tehát egyre nagyobb szerepet fog magára vállalni az e-sporton belül, és amellett, hogy az ELEAGUE versenyein is találkozhatunk velük mint támogató, mostantól a légierő logója a Cloud9 mezein is megtalálhatóak lesznek.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!