Itt vannak az érkező 12.0-ás patch részletei! Teljes áron lesz törhető Shadowboxer!

Itt vannak az érkező 12.0-ás patch részletei! Teljes áron lesz törhető Shadowboxer!

Kisebb balanceolások és egy igazi nerf! Ezt hozza el a következő foltozás!

A Boomsday Project érkezése miatt a készítők néhány laphoz hozzányúltak, ezzel is tovább finomítva a mechanikákat és kombókat. A legfontosabbakat röviden bemutatjuk!

A Ghostly Charger nem lesz többé Beast, ez teljesen logikus döntés, hiszen a Witchwood Grizzly kapcsán már állást foglaltak a fejlesztők azzal kapcsolatban, hogy a „ghostly”, „spectre” és hasonló lények nem lesznek Beastek.

Ixlid, Fungal Lord is veszít egy keveset az értékéből, hiszen már nem fog  beletartozni az Elementalok csoportjába. Ezek a növény kreatúrák fejtörést okoztak a Blizzardnak is, de végül hűek maradnak a WoW világához és nem tartoznak majd semmilyen fajba a továbbiakban.

A Shadowboxer után a TELJES ÁRAT visszakapjuk majd, hiszen valódi nerfet kap a lap. Már csak akkor sebez, ha kizárólag miniont gyógyítunk a boardon és nem lehet őrületes kombókat előadni vele, ha valahogy rátettük a Lifesteal effektet. Teljesen érthető változtás, hiszen egy Magnetic lifesteales mech (Zilliax) már biztosan érkezni fog a kiegészítővel!

További finomításokat eszközöltek a transform effektekkel kapcsolatban is. Eddig a Molten Blade, Shifting Scroll és Shifter Zerus minden buffot / képességet / változtatást megtartott magán, de a 12.0-s patchtől kezdve minden kör elején elvesznek ezek a kártyán lévő hozzáadott dolgok. Hasonlóan működik a Voodoo Doll is, hiszen a curse effekt leesik majd azon nyomban, ahogy átváltoztattuk vagy slilenceltük a bábut, vagy a célpontját!

Szintén fixálták a másolás effektet is: ha Molten Reflection-nel, Mind Visionnel és más hasonló lappal lemásolunk egy kártyát az ellenfél kezéből, paklijából, vagy csak simán az asztalon, minden olcsóbbítás / drágítás / buff megmarad a lapon, ha az alábbi sorrendben történnek a dolgok.

Megmaradnak a plusz dolgok a kártyán

Pakliból -> kézbe, kézből -> boardra, pakliból -> boardra

Elvesznek a plusz dolgok a kártyáról

Boardról -> kézbe, kézből -> pakliba, boardról -> pakliba, boardról, kézből, pakliból -> temetőbe, temetőből -> kézbe, boardra, pakliba.

Ezek a változtatások érkeznek a következő patchben, a további részleteket elolvashatjátok a forrásban megjelölt cikkben!

Szerintetek kellettek ezek a változtatások? Nektek hány Shadowboxer van pihen a gyűjteményetekben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!