75 halál két feedertől a csapatban? Sima győzelem!

75 halál két feedertől a csapatban? Sima győzelem!

Megesik, hogy nem mindig a legjobb csapattársakat kapjuk, de ennek a három srácnak ez többszörösen igaz volt.

Mindannyiunknak voltak már troll csapattársai. Nincs is annál jobb érzés, amikor veszítettünk egymás után hármat vagy négyet, majd belép valaki a szobába és azzal kezdi, hogy: "Ma feedelni van kedvem." Így volt ezzel hősünk, Brand is.

A divíziók legalsó tierjei (Gold 5, Plat 5, Diamond 5) veszélyesebbek, mint a többi, már lassan mémmé válnak, hiszen onnan jóval nehezebb visszaesni, tehát több troll is van. Ebben a diamond 5-ös meccsben Nunu és Rammus úgy gondolta, hogy nem akarnak rendesen játszani, ezért elkezdtek feedelni, Disco Nunu-val és Inter Rammussal, mígnem egy laza 20 killes előnybe hozták az ellenfél csapatát.

Sokszor láttunk már hatalmas comeback-eket, és itt sem volt ez másképp: Nagy az esély rá, hogyha valaki feedet kap, hajlamos rambozni és felesleges helyzetekben meghalni, ezzel hatalmas shutdown goldot adva az ellenfeleknek - ezt használta ki a másik három normálisan játszó játékos, és amíg midet tolta a feedelt team, néha feljárkáltak egy-két nagyobb aranyösszeget beszerezni, majd tolták botot. Külön említést érdemel az is, hogy az ellenfél már végig nyertesnek hitte a meccset, hiszen egyikőjük sem foglalkozott farmolással, ami leginkább Irelia-nál látszik, 28 perc alatt 61 farm még bronzban is kérdéses, nemhogy Dia V-ben.

Végül az Amumu - Brand ultikombót kihasználva Ace-t szereztek - körülbelül ekkor kezdett el Rammus is bekapcsolódni a játékba, majd egy másik sikeres teamfight után megnyerték a meccset. 

A végeredményt a képen láthatjuk, a replay fájl a játékos posztjával együtt itt található. Volt mindannyiunknak pár legendás meccse, de ez azért tényleg ritka különleges alkalom.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!