Kártyabemutató: Paladin Secret, Legendary és egyéb nyalánkságok

Kártyabemutató: Paladin Secret, Legendary és egyéb nyalánkságok

Ma végre hivatalosan is kezdetét vette a Boomsday Project-et beharangozó streamek sorozata, amelynek köszönhetően egy pár eddig nem látott kártyával lehettünk gazdagabbak!

Végre elérkezett az a pillanat, amire sokan vártunk! A mai napon kezdetét vette az augusztus elején megjelenő Boomsday Project nevet viselő kiegészítő reklámozása, amelyet a Blizzard nem is akárhogy tesz meg! A játék hivatalos Twitch csatornáját mostantól Peter Whalen és Brian Kibler vehetik át, akik az élő adások keretein belül minden fontos információt megosztanak a rajongókkal erről az igazi nyalánkságról! Természetesen (mint ahogyan azt már megszokhattuk) ez alatt az időszak alatt fogják felfedni az eddig még nem látott kártyákat is! A mai bejegyzésben ez alatt a rendhagyó adás alatt kiadott lapokat gyűjtöttük össze nektek egy csokorba, ami azt jelenti, hogy érdemes gyakran visszanéznetek, mivel folyamatosan frissülhet a bejegyzés!

Omega Medic

Egy Omega Priest lapot is megkaptunk így a nap végére, aminek a kaszt kedvelői valószínűleg örülni fognak. Ez egy picit eltérőbb, mint az eddig látottak ugyanis a 3 mana 3/4-es miniont tényleg csak 10 manánál érdemes kirakni. Ugyanis 10 életerővel leszel gazdagabb általa (már ha tényleg 10 manánál pakoltad le a pástra), így viszonylag nagy mértékben gyógyulhatsz potom "összegekért".

Dr. Boom, Mad Genius

Igaz, hogy picit már beleshettünk a kulisszák mögé, így nem ért minket váratlanul, de megkaptuk a Warrior Hero kártyáját, aki nem mást, mint a kiegészítő legfontosabb karaktere, Dr. Boom! A 7 mana 7-es Armorra rendelkező lény Battlecry-aként a meccs hátralévő részében az összes Mech-ed Rush-al rendelkezik majd. De ami a lényeges: a Hero Power! Hősképessége, ahogy már a Shamannál is megszokhattuk teljesen random lesz, de ami még ennél is érdekesebb, hogy hat különböző verziója van.

Unexpected Result

Ez a Mage varázslat két random 2 manát kóstáló lényt idéz le a pástra, azonban, ha sikerül Spell Demage-et szerezned valahonnan, akkor fejleszthető.

Demonic Project

A 2 manás Warlock varázslattal mindkét játékos kezében egy-egy lény egy random Démonná változik. Kicsit kétélű ez a kard, mert előfordulhat, hogy ezzel éppen ellenfelednek segítesz majd, de mi el tudunk képzelni olyan eseteket, ahol még így is megéri a kockázatot!

Weaponized Pinata

Ez a 4 manás 4/3-as Mech ha meghal Deathrattle-ként egy random Legendás lénnyel ajándékoz meg. Így biztos nem fogsz szomorkodni, ha feltöröd! Legalábbis, ha az RNG is melléd áll.

Lab Recruiter

Ez a kis 3/2-es lény nagyon jól fog jönni a Rogue játékosoknak. Gondoljatok csak bele. Battlecry-ának köszönhetően a a Fal'dorei-ed újra belekevered a paklidba (legalábbis 3 másolatát) és mondhatjuk, hogy meg is nyered a mérkőzést.

Omega Agent

Újabb Omega kártyával gazdagodtunk (ami Warlock kasztspecifikus). A lény 5 mana 4/5. Ha pedig 10 manánál teszed ki akkor három lény kerül le a pástra egy helyett. Érdekességként azt is megtudhattuk, hogy a Druid nem kap Omega kártyát (a jó Ramp miatt) sőt hamarosan egy Omega varázslat is érkezik.

Faithful Lumi

Egy ennivaló Mech miniont is kaptunk ami Battlecry-ként egy barátságos Mech lénynek +1/+1-et ad.

Dead Ringer és Reckless Experimenter

Nem csak a Paladinokat szeretnénk elkényeztetni: el is hoztunk hát két Priest lényt, ami Deathrattle-el rendelkeznek. Az első egy Deathrattle miniont húz a paklidból, míg a második (Reckless Experiment) olcsóbbá teszi a Deathrattle lényeid, azonban a kijátszást követően, köröd végén meg is halnak.

Kangor's Endless Army

Egy újabb Legendás varázslattal is gazdagabbak lettünk, méghozzá egy Paladin specifikus spellel. Három szomorúan elhalálozott Mech minionodat tudod majd újraéleszteni 7 manáért. Sőt mindennek tetejében a hozzájuk kapcsolt Mágneses fejlesztéseket is megtartják majd!

Autodefense Matrix

Egy újabb Paladin Secret kerülhet be hamarosan a játékosok tárházába! De mégis mit csinál? A Secret kijátszását követően ha ellenfeled megtámadja az egyik páston lévő lényedet, az adott minion Divine Shield-et kap, ez pedig azt jelenti, hogy a másik játékos csupán dupla annyi erőfeszítéssel tudja majd eltávolítani az adott lényt (mondhatjuk, hogy a fejlesztők kiadtak egy Noble Sacrifice-t kicsit átdolgozva).

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!