Ilyen szoros baserace-t még nem nagyon láttunk LCS-ben - videó

Ilyen szoros baserace-t még nem nagyon láttunk LCS-ben - videó

Mindezt ráadásul egy LCS meccsen, ahol tényleg egy hajszálon múlt, hogy végül a FlyQuest vagy a 100 Thieves viheti haza a győzelmet.

Őszintén nem gyakran látunk ennyire szoros meccset, mint amit a FlyQuest és a 100 Thieves művelt a hétvége során, az NA LCS-ben. A meccs a 33. percben ért véget. Előtte a 100 Thieves vezetett mind tornyokban, mind gyilkosságokban és az aranyelőny is náluk volt, de mindez mit sem számít egy ilyen helyzetben.

Schalke04 helyett Schalke 4-0, Vizicsacsiék megállíthatatlanok!

Aioween | 18/07/23 11:33 A kezdeti nehézségek után elég jól megindult a Schalke04 szekere az EU LCS-ben. Múlt héten adott nekünk interjút Vizicsacsi, ahol elmondta, hogy a cél a VB lenne, amiben magabiztos, hiszen látja a fejlődést a csapaton. Azt is említette, hogy Poppy a kedvenc karaktere jelenleg is, aminek hála nyertek is egy meccset a múlt hétvégén.

A meccs úgy hozta a dolgokat a végén, hogy mindkét csapat már a másik Nexus-ánál állt, készen arra, hogy ledöntsék azt. A 100 Thieves oldalán először Ryu érkezett meg, őt követte Sumday, majd Cody Sun, aki konkréten a kezdőjéről teleportált ide, abban reménykedve, hogy gyorsabban dönthetik le a tornyot. AnDa otthon maradt védekezni, de sokáig nem bírta az iramot 5 FlyQuestessel szemben. Mindkét oldalon majdnem egyszerre dőltek a Nexus tornyok, Flame még próbálta védeni bázisukat egy Gangplank ultival, de ez összességében már nem tett sokat. 

A meccset végül mégis a FlyQuest nyerte, hiába voltak hátrányban. A 100 Thieves lassabban tudott megérkezni a két TP-vel, ráadásul ők csak 3-an voltak, míg a FlyQuest 5 emberrel ostromolt, de még így is alig pár száz HP-n múlt a győzelem, hogy végül ők döntöttek először Nexust. Itt már nem volt visszafordulás, ha már belevágtak, végig is kellett csinálni. Csak elképzelni tudjuk, hogy milyen adrenalinszintek uralkodhattak mindkét csapatnál.

Ki látott már ennyire szoros befejezést?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!