A FIFA

A FIFA "szépségei" egy csokorba szedve

A FIFA elég sokszor tud nekünk meglepetést okozni, most ezeket szedtük nektek össze.

Gondolom senkinek sem kell bemutatnunk az egyes FIFA játékok óriási hibáit, amik sokszor akár a mérkőzésünk kimenetelébe is kerültek. Természetesen az EA évről évre próbálja ezeket kijavítani, de egy-két hiba mégiscsak átcsúszik a fejlesztők szitáin. 

8 kapus, aki szinte biztos, hogy jobb ratinget kap a FIFA19-ben!

damilosK | 18/07/23 10:29Megnéztünk nyolc olyan kapust, akik az elmúlt 1 év alatt nagyon jól teljesítettek és megérdemelnek egy kis boostot a következő szezonra. Így, hogy a VB már véget ért, foglalkozzunk az év következő nagy foci eseményével, az új szezon kezdetével.

Most a coub.com alkalmazásnak köszönhetően ezeket egy csokorban összegyűjtve tudjuk megtekinteni. Nem csak a FIFA18-ről lesz benne szó, hanem még a FIFA14-ig visszamenőleg is találunk olyan hibákat, amik azért elég viccesek, de egyben elég szomorúak, hogy ezek előfordulhatnak egy ilyen neves játékban, mint a FIFA. Nézzük is meg szép sorjában a legérdekesebb hibákat a játékból.

Itt például azt láthatjuk, hogy a kedves játékosaink úgy szaladnak a pályán, hogy a lábuk felfele áll. Azért sok mindent láttunk már a valóságban is, de erre még nem volt példa:

Egy tipikus FIFA pillanat, mint ahogy a szerző is hívja "Amikor a FIFA utál téged". Ez pont egy olyan eset, amikor az utolsó pillanatban megtudnánk nyerni a mérkőzést, viszont a játék ezt teljesen máshogy gondolja.

Hogy egy kicsit visszább menjünk az időben, a FIFA14-ben az emberek nagyon szerettek a földön fekve csak úgy magukban forogni. Erre a zenére még egészen pofás, viszont hogyha ez egy éles meccsen történik meg velünk, akkor annyira nem mosolyognánk.

Az egyik személyes kedvencem, ugyanis itt a játékosunk úgy gondolja, hogy minden következmény nélkül felkapja a kezébe a labdát és vígan végigviszi ezt a pályán. Ezt a fejlesztők már a FIFA18-ra mindenki nagy szerencséjére kijavították.

Ezeken kívül természetesen még rengeteg FIFA bakit találtok a coub.com-on hogyha rákerestek a FIFA szócskára, viszont szerintünk ezek voltak a legjobbak.

Ti esetleg találkoztatok valamelyikkel?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!