Trigg Wars - A legjobbak csatája

Trigg Wars - A legjobbak csatája

Egyedüli magyar klánként indul a TRIGG az év eddigi legnagyobb megmérettetésén, -az augusztusban zajló Clan Scuffle bajnokságon!

Az európai játékosoknak újfent szembe kell nézniük orosz riválisaikkal, de ez nem csak egy egyszerű bemutatómérkőzés lesz, hiszen a legutóbbi kampány legjobb 10, valamint a 8. CW szezon legtöbb győzelemmel rendelkező 2 klánját választották ki, hogy a kvalifikációból bejutott 4 másik klánnal kiegészítve egy gigászi bajnokság során eldöntsék, hogy mégis melyikük a legméltóbb arra, hogy az európai szervert képviselhesse.

A kvalifikációs meccsek július 28-29. között zajlanak, amire bármelyik klán regisztrálhat az alábbi linken keresztül. Ezt követően augusztus 3-án lezajlik a csoportkör, 4-én a nyolcaddöntő, majd 5-én az elődöntő és a döntő. Augusztus 12-én pedig a bajnokság győztes csapata szembeszáll a legjobb orosz együttessel.

Dani2999 a Clan Scuffle bajnokságról:

Már voltak infómorzsák, hogy lesz egy nagyobb, komolyabb kupa. Viszont az, hogy egyből top 12-ben kezdhetünk igen kényelmes, ugyanis nem kell a kvalifikációval foglalkozni -a nyári inaktivitás nagy ellenfél. A FAME messze kiemelkedik a csapatok közül, tőlük tartunk a legjobban. A GO-IN részvétele még érdekes lehet, hiszen a vezetőség nagy része a FAME-ben fogja a kupát játszani. Lényegében az ágrajz lesz a legnagyobb ellenfél, jó lenne, ha csak a döntőben találkoznánk velük. Mint mondtam nyár van, inaktívak vagyunk, -felkészülésképp meccsek előtt azért kötvényes felszereléseket fogunk tenni. A nyeremények őszintén szólva a dolog súlyához képest nincsenek eleresztve. Ez az 1 millió arany össznyeremény persze hangzatos, de az idei év legnagyobb és tulajdonképpen egyetlen versenyén ennél többre számítottam volna. Itt most főként pénzdíjazásra és tárgyi nyereményre gondolok, sok év WoT után az aranynyeremény már nem olyan hihetetlenül motiváló, -még ha az fejenkénti 15-20 ezer is. Van egy keménymag, aki eléggé ismeri az elérhető játékosok képességeit, így túl nagy gondolkodásra nincs szükség, hogy kiválasszuk a csapatot.

Ha szerencsénk van, akkor a magyar srácokat először augusztus 3-án láthatjuk játszani, hiszen a csatákat a World of Tanks hivatalos Twitch csatornáján élőben is közvetítik majd, -de néhány Community Contributor és klántag csatornáján is figyelemmel lehet majd követni az eseményeket. Sok sikert kívánunk a TRIGG-nek!

Szerintetek is a FAME lesz a legveszélyesebb kihívó? Vajon meddig menetel majd a magyar csapat?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.