Így nézne ki egy igazi Project összecsapás, pálcikaemberekkel - videó

Így nézne ki egy igazi Project összecsapás, pálcikaemberekkel - videó

Több korábbi pálcikaemberek animációs filmet alkottak már; volt amit még a VB-n is bemutattak, de egyik sem volt kifejezetten Project témájú, és ennyire látványos sem.

A mindössze 3 perces alkotás nagyon gyors ütemű, rengeteg minden történik benne. Sztorivonal, vagy komolyabb háttér persze nincsen, de elnézve az animációk egyszerűségét és hatásosságát, nem is igazán érezzük hiányát. Igazán futurisztikus környezetben zajlanak a harcok, ahogy azt anno a Project animációs filmnél is megszokhattuk. Minden feltűnő karakter jól felismerhető egyrészt a fegyvereiről, másrészt egy-egy jellemzőbb mozdulatáról.

A Riot szeretné nem csak erősebbé, de élvezetesebbé is tenni az ADC-ket

Aioween | 18/07/24 11:05Nem csak az erőviszonyok fontosak a játékba, az is szempont, hogy az adott karaktertípus, jelen esetben a lövészek játék élvezetes is legyen, ezen dolgozik a Riot Games. Hosszú hetek óta dolgozik a Riot Games a lövész helyzet megoldásán, -ami egyáltalán nem egyszerű történet.

Itt van Master Yi a meditációjával, Lucian a két pisztolyával, vagy éppen Zed az árnyékaival. Feltűnik még Fiora is egy nagy kihívással együtt, Yasuo ezúttal csak a szélfalát mutatja meg, majd rögtön színre lép Leona is. Ashe is csatlakozik a bulihoz, valamint sokak kedvence, Katarina a pengéivel együtt. Ekko még egy kis időt is tör a film során, hogy kijavítsa egy hibáját, végül pedig Vi is kioszt pár pofont. Végezetül Vayne hajt el újonnan kapott motorjával, Jhin pedig rabul ejti közönségét, akiket pár felvonás alatt ki is végez.

Én személy szerint imádom az ilyen minimalista animációkat, ahol nincs semmi csicsa, csak a színtiszta akció.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.