Láthatáron a Sas, azaz az M26 Cologne!

Láthatáron a Sas, azaz az M26 Cologne!

Augusztusban új prémium tank száll be a játékba, hiszen a Gamescom alkalmából megkapjuk a T26E3 Eagle 7 harckocsit!

A Gamescom alkalmából minden évben kapunk valami nyalánkságot, így 2016-ban a Rheinmetall Skorpion G, míg 2017-ben a Primo Victoria landolt a Prémium Boltban. Idén a T26E3 Eagle 7 tier VII-es közepes tankot vásárolhatjuk meg, ami természetesen egy feltuningolt verziója lesz a játékban található T23E3-nak. 

A tank történelmi háttere

Egyike azon tankoknak, amik a Zebra hadműveletben vettek részt -ami gyakorlatilag az első szériás Pershing harckocsik harci tesztje volt Európában-, azon belül is az a darab, melynek parancsnoka Early őrmester volt, és hírnevét a Köln utcáin zajló párharcának köszönheti, ahol három lövésből semmisített meg egy német Panther-t.

Gamescom 2018

A Wargaming idén kizárólag a nagyobb rendezvényekre koncentrál, mint például a Tankfest és a Gamescom, és talán ettől a harckocsitól nem is találhattak volna alkalmasabbat utóbbira, hiszen egyrészt minden valamire való World of Tanks játékos találkozott már a fenti felvétellel, másrészt a videóban szereplő Panther végül közvetlenül a kölni székesegyház előtt semmisült meg.

A tank paraméterei

Személy szerint nagyon korrektnek gondolom a tank paramétereit az előzetes információk alapján, de mivel még körülbelül egy hónap van a kiadásig, ezért semmit sem szeretnék elkiabálni.

További képek a tankról a galériában

Vitathatatlan, hogy egy olyan tankról beszélünk, aminek megannyi verziójával találkozhattunk már a játékban, hiszen ott van a CW kampányból szerezhető T23E3 harckocsi, a normál tier VIII-as M26 Pershing, a prémium T26E4 Super Pershing, a prémium T26E5 Patriot, és persze a tank sokadik verzióját a T26E3 Eagle 7, azaz technikai megnevezésén az M26 Cologne hozza el nekünk.

Ti mit gondoltok erről a tankról? Valóban szükség van egy fél tucat különböző verzióra ugyanabból a páncélosból?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.