Videó: Az év Zeus-killje sem volt elég a győzelemhez

Videó: Az év Zeus-killje sem volt elég a győzelemhez

Két csapat már bebiztosította a helyét az ELEAGUE Premier rájátszásában.

Az Astralis és a Na'Vi remekelnek eddig a tornán, mindkét csapat sikerrel vette a csoportkör akadályait és elsőként jutott tovább. Az ELEAGUE Premier 2018 előző napján a győztesek meccseibe kapcsolódhattak be az érdeklődők. A dánok a Liquiddel, míg az ukrán-orosz együttes a mousesports-cal verekedett meg a csoportok első helyeiért.

Videó: Gyönyörű Deagle 4K-val rakta helyre a brazilokat EliGE

Az ELEAGUE Premier 2018 csoportkörében láthattuk tőle a parádés force-kört.

A nap első mérkőzésén különösebb akadály nélkül nyert az Astralis, sima 2:0 (Nuke: 16-12, Mirage: 16-7) lett az eredmény. A folytatásban viszont embert próbáló küzdelmet láthattuk a Na'Vi és a mouz között. Utóbbi elcsaklizta az első pályát (Inferno: 14-16), de a második győzelmüket már nem tudták megszerezni a szériában s1mple és electronic páratlan párosa miatt.

Pedig nem mondhatjuk, hogy nem próbálkoztak a mouz-játékosok. Oskar mindenkit felülmúlt az első pályán, és a folytatásban is hozta a kötelezőt. Az új szerzeményt, Snaxot sem kellett félteni. A lengyel sok mindent megpróbált, többek között az év Zeus-killjét is leszállította az ügy érdekében. De mindhiába, kör nem lett belőle, mint ahogyan már pálya sem (Train: 7-16, Mirage 11-16).

Az ELEAGUE Premier 2018 folytatásában ma a kiesési rangadók következnek, ahol a MIBR és a Cloud9, valamint a FaZe és a fnatic küzdenek majd az életben maradásért. Holnap pedig eldől, hogy kik csatlakozhatnak az Astralis és a Na'Vi mellé a rájátszásban, majd egészen szombatig pihenőre vonulnak a csapatok.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!