A jövőhéten végleg lezárhatja a FACEIT a D0cC-os ügyet

A jövőhéten végleg lezárhatja a FACEIT a D0cC-os ügyet

Lassan már aktát nyithatnánk a nem túl bőbeszédű játékos mizériájából.

Egy ideje már nem hallottunk a muszlim FACEIT játékos kálváriájáról, aki állítása szerint a szülei miatt nem használja a mikrofonját és végül ezért kérte meg egy barátját, hogy beszéljen helyette, amit végül ő maga vallott be.

A 17 éves srác aki mikrofon nélkül is az FPL egyik legtehetségesebb játékosa: D0cC

Wolfi | 18/06/09 14:15 D0cC nevét eddig nem sűrűn hallhatták azok, akik csak a versenyeket nézik, de az elmúlt pár hónapban egészen nagyot fordult vele a világ. Régóta követem őt, - hisz pár éve már a Youtube-on voltak szárnypróbálgatásai-, de egy valami hamar kiderült róla: egyáltalán nem beszél.

Ezután a FACEIT profik döntöttek a jövőjéről és végül úgy szavaztak, hogy D0cC nem játszhat többet az FPL-ben.

Döntöttek a profik, D0cC-ot felfüggesztették az FPL-ben

A 17 éves játékos története lezárult, egyelőre.

Ezután egy ideig most elcsendesedett a helyzet, de ma neL megtudta, hogy a FACEIT-esek ellátogatnak Hollandiába és LAN körülményeket biztosítanak a fiatal játékosnak, ahol még beszélhet is.

"A FACEIT elmegy Hollandiába ezen a hétvégén és meghívta D0cC-ot, hogy játsszon az FPL Bootcampben, ahol olyan PC-t és hardvereket kap, ami LAN környezetet biztosít neki. Még beszélni is fog! Ez egy jó esély arra, hogy tisztázzon minden kétséget, legalábbis egyelőre. Szép munka FACEIT, megint csak!

Persze még kérdéses, hogy D0cC elfogadja-e a meghívást, de ha most nem él ezzel a lehetőséggel, akkor valószínűleg már sosem tudja tisztázni a nevét. Ha viszont sikerül, akkor nyugodtan várhatja azt az időpontot, amikor végre elköltözik a szüleitől és akár a profi karrierjét is elkezdheti.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!