Ryze teaser videó érkezett: újabb rework, vagy végleges visszavonulás?

Ryze teaser videó érkezett: újabb rework, vagy végleges visszavonulás?

A képregényt mindenki látta, de most valami újdonság is megjelent a LoL brazil facebook oldalán. Lehet, hogy nem csak a története változik a kék mágusnak?

Már a tegnapi napon megjelent, de eddig elkerülte az emberek nagy részének figyelmét az a Ryze teaser videó, ami a játék hivatalos brazil oldalán tűnt fel. A magyar oldalon, de még a hivatalos Youtube-on sem látni semmit egyelőre, de ha minden igaz, a mai napon valami történni fog.

Pánikra semmi ok, nem újabb Ryze rework, "csak" egy képregény

Egyre több régi karakter kap megújult történetet, nem maradhat ki a sorból Ryze és Brand sem, akiknek több közük van egymáshoz, mint gondolnátok.

Először arra gondoltunk, hogy csak a képregényre vonatkozik, de az már a tegnapi napon megjelent, másrészt miért készítene egy 15 mp-es videós, animált teasert a Riot Games, ha utána csak egy képregényt szeretne kiadni. Itt valami többről kell szó legyen, ráadásul anno a PBE-n is Ryze Short-ként jelentek meg a küldetések eredetileg, ezeket látjuk most, aztán később a Runeterrás témára vezették át. Ryze és Brand történetét bemutatták, de valamiért hiányérzetünk van.

Az említett videót alább láthatjátok Facebookon, illetve valaki csinált már róla Youtube-os verziót is.


A videóban egy a képregény során is emlegetett World Rune, avagy világrúna található, majd a kamera mozgásával feltűnik Ryze is. A videó végén csak titokzatosan szerepel a mai dátum, vagyis 2018 július 26. Arról egyelőre nem tudni sokat, hogy mi várható a mai napon, anno próbálkoztak egy Ryze reworkszerűséggel, de vannak olyan elméletek is, hogy Ryze visszavonul. Mivel neki kell biztonságban tartani a köveket, hogy megmentse a világot és amúgy is már elég öreg, történet alapján simán lehetne ő az első "nyugdíjba" vonult karakter. Mindez pedig összhangban lenne még azzal is, hogy az egyik alapító nevét viseli, akik meg köztudottan valamilyen más projekten szeretnének dolgozni és ha minden jól megy a közeljövőben egy új játékot fognak bemutatni.

Ez utóbbi persze elég valószínűtlen, de az összeesküvéselméletek sosem a realitásukról voltak híresek. Egy dolog biztos, valami nagy dolog lehet készülőben Ryze háza táján és már alig várjuk, hogy megtudjuk mi lehet az! A másik lehetőség, hogy egy Varushoz hasonló videót kap majd ő is, de reméljük ennél többről van szó.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.