A legdrágább CS:GO skin egy kiemelkedő magyar fizetésbe kerül a Marketen

A legdrágább CS:GO skin egy kiemelkedő magyar fizetésbe kerül a Marketen

Hogy kinek ér meg ennyit pár pixel, azt még mindig nem tudjuk.

A CS:GO skinek árai már bőven túlteljesítették a fejlesztők bevezetéskori elvárásait. Akkor valószínűleg úgy számoltak, hogy lesz maximum néhány pár száz dolláros példány, aminek a folytonos eladásaiból szép hasznot húzhatnak. Ehhez képest ott tartunk, hogy a Steam Piacon vannak olyan darabok, amelyeknek az ára egy jobb havi fizetésnek felel meg Magyarországon. A cikk a 2018.07.28-i, szombat délelőtti adatok alapján készült.

5. Karambit | Erdei DDPAT (Gyári új)

A kés átlagára eddig ugyan csak 250-300 dollár körül mozgott, de jelenleg mindössze egyetlen eladó van, ami az 1800 dolláros árcédulán is érződik. Ez pontosan félmillió forintot jelent, -ebből azért elég sok mindent megvehetnénk. Arról nem is beszélve, hogy ez egy jobb magyar fizetés.

4. Specialista kesztyűk | Mogul (Gyári új)

Következő versenyzőnk egy kesztyű, amely Mogul névre hallgat. Természetesen gyári új, az ára az előzőhöz hasonlóan szintén 1800 dollár, azaz félmillió forint. Érdekesség, hogy adták már el drágábban is ilyet, 1988 $-ért.

3. Zsigerelőkés (StatTrak) | Autotronic (Gyári új) 

A StatTrakos Autotronic-ért a tulajdonosa –a Mogul kesztyűhöz és a Karambithoz hasonlóan– 1800 dollárt kér. Számomra az összes közül talán ez a második legszebb, bár az árcéduláját még így is erősen túlzásnak érzem.

2. Összecsukható kés (StatTrak) | Laminált fekete (Gyári új)

A StatTrakos, gyári új, összecsukható Laminált feketéért 1837 dollárt kér a lengyel tulajdonosa, a Marketen jelenleg ez az egyetlen ilyen kés.

1. Vadászkés (StatTrak) | Doppler (Kevéssé használt)

A legszebb -és egyben legdrágább-, a kevéssé használt, StatTrakos Doppler Vadászkés, amiért 517 ezer forintot kell kicsengetnünk, hogy a miénk lehessen. Itt is egyetlen eladó darabról beszélünk.

Sokakban jogosan merült fel a kérdés, hogy hol a Dragon Lore? A hatodik helyen, -így pont nem fért be összeállításunkba. A gyári új verzióból összesen ketten árulnak, a legolcsóbbért is 1796 $-t kér a tulajdonosa. Ha a legdrágább matricát keressük, akkor sem kell messzire menni, ugyanis a 9. helyen áll egy. Az IEM Katowice 2014-ről származik, és a HellRaisers holos logoja látható rajta. Most kell megkapaszkodni, ugyanis a legalacsonyabb ára is 1648 dollár.

Hogy kinek éri meg néhány pixelért ennyi pénzt adni (a tradereken kívül), azt nem tudjuk. Nektek mi a legdrágább skinetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!