5 órás dokumentumfilmmel élhetjük át a Boston Majorig vezető utat

5 órás dokumentumfilmmel élhetjük át a Boston Majorig vezető utat

Az ELEAGUE végre valahára elérhetővé tette online is az öt részes dokumentumfilmjét.

Nehéz elhinni, hogy az év első Majore óta még csak hat hónap telt el. Annyi minden történt azóta: az SK már nem a világ legjobb csapata, a Cloud9 szétesett, a FaZe négy hónapig olof nélkül játszott, a mousesports lecserélte STYKO-t Snaxra, és még sorolhatnám. De miért is beszélünk most minderről?

Az ELEAGUE februárban adta le először az amerikai TBS-en a Road to the Boston Major (Út a Boston Majorig) című öt órás dokumentumfilmjét, ahol a fenti csapatok menetelését követhették végig a nézők. Viszont a világ más részein lehetetlen volt elérni ezt a tartalmat, ezért is üdvözlendő az, hogy tegnap este mind az öt részt levetítették Twitch-en is, mely VOD formájában elérhető lesz egy ideig. 

Tegnap végignéztem, és most őszintén állíthatom, hogy a dokumentumfilm minden része aranyat ér. Remek a produkció, és elképesztő mennyiségű behind the scenes részletet láthatunk az említett csapatok játékosainak életéből, felkészüléséből. A Major első napjától egészen a döntőig követhettük figyelemmel az akkori világ legjobb együtteseit, ahogyan tűzön-vízen át küzdenek a trófeáért.

Rendkívül inspiráló műsor volt, főleg az olyan részletek miatt, mint amikor Tarik családját láttuk, amint otthon szurkolnak a Cloud9-Space Soldiers meccs alatt, vagy amikor a játékosok késő este még leültek gyakorolni egy fájdalmas vereség után, vagy egy nagy győzelem után ünnepeltek. Az Út a Boston Majorig nem egyszer izgalmasabb volt, mint maga a verseny, sokszor a hideg rázott ki az érzelmektől és a feszültségtől úgy is, hogy pontosan tudja mindenki, mi történik majd a végén.

A műsor természetesen angol nyelvű, de ettől függetlenül is csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni a világ legjobb gárdáinak mindennapjait egy Major alatt, és egy kicsit többet megtudni kedvenc játékosairól.

Borítókép: ELEAGUE

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!