Hosszú idő után végre megismerhettük a titokzatos D0cC-ot!

Hosszú idő után végre megismerhettük a titokzatos D0cC-ot!

LAN körülmények között tesztelték, ahol még beszélni is tudott.

Temérdek cikket láthattatok már az Esport1.hu hasábjain a "titokzatos" D0cC-ról. A holland játékos az FPL-C, majd később az FPL egyik legjobb játékosa volt, -még úgyis, hogy egyáltalán nem beszélt. Ennek az oka az volt, hogy szülei nem engedték meg neki. Sokaknak sántított a története, és egyből csalást kiáltottak. Hogy ez mennyire igaz, azt csak úgy tudhattuk meg, ha LAN körülmények között is kipróbálják a fiatal tehetséget.

A 17 éves srác aki mikrofon nélkül is az FPL egyik legtehetségesebb játékosa: D0cC

Wolfi | 18/06/09 14:15 D0cC nevét eddig nem sűrűn hallhatták azok, akik csak a versenyeket nézik, de az elmúlt pár hónapban egészen nagyot fordult vele a világ. Régóta követem őt, -hisz pár éve már a Youtube-on voltak szárnypróbálgatásai-, de egy valami hamar kiderült róla: egyáltalán nem beszél.

Erre pedig végre sor is került; a FACEIT alpheni bootcampjébe meghívást kapott, majd el is ment, ahol végre beszélhetett is játék közben. Semmi egyéb dolga nem volt, csak annyi, hogy a szokásához híven játsszon. Természetesen itt kiemelkedően figyeltek arra, hogy milyen teljesítményt tud nyújtani rendes körülmények között, -úgy, hogy az otthoni komfortzónából kimozdították.

A történet végül happy end lett, ugyanis D0cC a szokásos teljesítményt tudta hozni Alphenből is; így mindenki megnyugodhat végre, hogy nem csalt. A legtöbb meccsén a scoreboard tetején végzett a hat mérkőzésből pedig hármat sikerül is megnyernie. Akármennyire abszurd -és sokszor nagyon sántító- történetet hallottunk tőle úgy néz ki, hogy minden igaz volt, és tényleg az élet írja a legjobb forgatókönyveket. Innentől már csak annyi a dolga, hogy kibírja 18 éves koráig, amikor elköltözhet otthonról és csatlakozhat a legjobb európai feltörekvő tehetségekhez, -mint például ZywOo vagy éppen sergej.

Kövess Minket!