Papírforma és bomba meglepetés az ELEAGUE Premier elődöntőiben

Papírforma és bomba meglepetés az ELEAGUE Premier elődöntőiben

A dán ötös döntőbe jutása talán nem volt kérdéses, ellenfele viszont egy kicsit meglepő.

Utolsó napjához érkezett az ELEAGUE CS:GO Premier 2018 versenye, mely döntőjében az Astralis és a Liquid csapata fog megküzdeni a fél millió dollárt érő első helyért. Tekintsük át röviden, milyen úton jutott el idáig ez a két ötös.

Mind a két fél az "A" csoportban kapott helyet, nyitómérkőzéseiket megnyerték, a dánok a Cloud9, míg a Liquid a MiBR ötösét verték 2-0-ra. Ezáltal ők vívták a győztesek meccsét a csoportban, melyet az Astralis nyert meg 2-0-ra (Nuke 16-12 és Mirage 16-7), így a Liquid kényszerült a decider mérkőzésre, ahol újra a MiBR volt az ellenfelük, és itt is 2-0-ra diadalmaskodtak. A csoport végeredménye:

A B csoportból mindeközben a Natus Vincere és a mousesports jutott tovább, ahol nagy meglepetés volt a FaZe kiesése. így kirajzolódott a rájátszás ágrajza: Liquid - Na'Vi és Astralis - mousesports. Mind a két fél 2-0-ra győzött az elődöntőben, a dánok viszonylag simán, míg ami érdekes tény, hogy a Liqiuid ötöse is relatív könnyedén jutott be a döntőbe s1mple-ék ellen, mely BO3 összecsapás keretein belül az első pálya egy kicsit szorosabb volt (Dust 2 16-13), Overpass-on viszont egy olyan T oldalt produkált az amerikai szervezet ötöse, -mely irigylésre méltó-, megnyervén a mapot 16-9-re.

Képek: HLTV.org

A döntő összecsapás ma este 8 órától kezdődik. Mit gondoltok képes lesz a Liquid a dán ötöst egy kicsit megszorongatni, esetlegesen nyerni ellenük?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!