"Azért mert minden csaj..." - Egy buta mondat miatt bannolták JasonR-t a Twitch-ről

Még a vak is látta, hogy ez csak szarkazmus volt, de a ban kalapács akkor is lecsapott.

A Twitch-en mostanában szinte mindennapos, hogy egy ismertebb streamert kibannolnak valami nonszensz ügy miatt. Ezúttal úgy néz ki, hogy JasonR esett ennek áldozatául, de ezúttal legalább tisztán látható, hogy miért is kapta a kitiltást,  -még akkor is, ha ő viccnek gondolta.

"Miért nincsenek lányok a streamemen? Azért mert mindegyik ****** kibannolom, meg kell, hogy értsétek, hogy a Twitch-en minden egyes csaj egy kis *****  (nevetés)"

Ez így elsőre, meg másodikra is keményen hangozhat, de csak azoknak, akik nem ismerik az amúgy roppant tehetséges játékost. JasonR streamje mindig is az erős szarkazmusról és a mémelésről szól. Egyáltalán nem gondolta ezt komolyan, hiszen abszurd lenne az egész női Twitch közösséget általánosítani. Ettől függetlenül tényleg vannak olyan női streamerek, akik inkább camgirl-ként üzemelnek, de az elmúlt években a számuk egyre kevesebb lett.

Természetesen egy ilyen mondat után repült is a ban JasonR fiókjára, aki valószínűleg még nem is tud róla, hiszen éppen a kitiltás megérkezésekor ment el aludni. Ezúttal egy kicsit tényleg nehéz állást foglalni, hiszen ennél kevesebbért is tiltottak már ki streamereket a Twitch-ről, de ha a jövőben egyértelmű szarkazmusokért vagy nem komolyan gondolt viccekért is bannol majd a Twitch, akkor sötét korszak elé nézünk. Jasonnek ez most egy tökéletes alkalom lehet arra, hogy kicsit átgondolja, hogy meddig mehet el a vicceivel és kicsit offenzív mondataival.

A közösség természetesen teljes vállszélességgel Jason mellett áll, de nem valószínű, hogy a Twitch ezért elengedi a kitiltást.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!