Nagyban zajlik a FIFA18 VB, ahol még nyerhettek is!

Nagyban zajlik a FIFA18 VB, ahol még nyerhettek is!

Még a játék vége felé is értékes jutalmakat zsebelhetünk be!

A tegnapi nap folyamán kezdetét vette az idei FIFA18 eWorld Cup, ahová az év folyamán rengeteg esélyük volt lejutni a játékosoknak. A verseny Londonban rendezik, az O2 Arénában, ami úgy kb. 23 ezer fő befogadására képes. A verseny összdíjazása 400 ezer dollár, amiből a győztes 250 ezret visz haza. 

Gabinho Story: Első nekifutásra majdnem összejött a vb

Gabinho hirtelen érkezett a semmiből, majd egy csapásra a legjobbak közé emelkedett, miután megnyerte a budapesti V4 Future Sports Festival-t.

Ahogyan azt már mostanság megszokhattuk, a hivatalos FIFA versenyek közvetítésein értékes nyereményekhez is hozzájutunk. Ezt most sincs másképp, ugyanis a VB nézés közben négy játékost is nyerhetünk, ha mellénk áll a szerencse: 92 RB Valencia, 94 CB Maldini, 95 CM Kanté és 94 LB Marcelo.

Ahogyan korábban már említettem, maga a verseny tegnapp kezdődött,- így a csoportkörök első felén már túl is vagyunk. Gyorsan foglaljuk össze, hogy eddig hogy állnak játékosaink:

A CSOPORT

A csoport legjobbját gondolom nem kell bemutatnom, MegaBit veretlenül zárta az első napot, ezzel már bebiztosította továbbjutását a Knockout Stage-be!

B CSOPORT

A B csoport egy kicsit kiegyenlítettebb kettő játékos is 4-1-es statisztikával rendelkezik. A tavalyi világbajnok Gorilla eddig veretlen, viszont kettő döntetlent is bezsebelt, ezzel pedig még csak a harmadik helyen áll.

C CSOPORT

A C jelű nyolcasban is találunk egy eddig hibátlanul teljesítő játékos nicolas99fc személyében. A második helyen Stefano Pinna van 4 győzelemmel és egy döntetlennel, szóval ő is veretlen eddig.

D CSOPORT

A legszorosabb küzdelem pedig a D csoportban található. Öt játékos is három győzelemmel rendelkezik, de szinte biztos, hogy még a hatodik helyen álló AndoniiPM is odaérhet a továbbjutó helyek egyikére.

Az első nap legszebb jeleneteit pedig alább láthatjátok:

Nagyon izgalmasnak néz ki eddig az idei eWorldCup, és biztosak lehetünk benne, hogy sok meglepetést is láthatunk. Ha szeretnétek esélyt adni magatoknak, hogy a fentebb kártyák közül egyet megnyerjetek, akkor nincs más dolgotok, mint összekapcsolni a profilotokat a Twitch fiókotokkal, és nézni a hivatalos közvetítést.

Nézd meg EASPORTSFIFA élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!