Ez nem semmi! MagiFelix 5 fiókkal is Challenger top 25-ben van!

Ez nem semmi! MagiFelix 5 fiókkal is Challenger top 25-ben van!

Már egy fiókkal sem kis mutatvány felmászni az EUW Challenger létra tetejére, de van aki ezt rögtön öttel is megtette.

Felix Boström, vagyis MagiFelix egy régóta jelenlévő mides az európai szcénában, bár a neve még annyira nem ismert, pedig láthatóan a tudás meglenne benne, hogy jó játékos legyen. Egyelőre még nem annyira tudta megmutatni magát nagyobb LCS csapatokban, pedig anno bluerzor is nagy játékosnak tartotta. Egyébként együtt is játszottak még idén, az év első felében a Movistar Riders színeiben és az EU Masters-en is részt vettek, azonban győzelmet nem tudtak elérni. Azóta bluerzor is a Team Vitality Academy csapatába igazolt, Magifelix pedig a török ligában szereplő YouthCrew Esports-hoz ment. 

Csacsiék már biztosan a rájátszásban, a Misfits sem tudta megállítani őket!

Aioween | 18/08/06 12:24 Nem indult túl jól a Schalke04 szekere a nyári szezonban, viszont amióta Amazing is magára talált, a csapat megállíthatatlannak tűnik. A szakasz első felét 5-4-ben zárták, ami nem feltétlenül egy rossz eredmény, de nem is kifejezetten kiemelkedő.

Furcsa mód itt nem szerepelnek túl jól, a 8-ból jelenleg a 7. helyen állnak, de ez egyáltalán nem biztos, hogy Magifelix hibája.

És hogy miért? Jelenleg az EUW szerveren nem egy, hanem rögtön öt fiókjával is a top 25-ben tartózkodik. Ehhez rengeteg mérkőzés, kitartás és persze tudás is szükségeltetik, látszólag neki egyikből sincs hiány. Jelenleg az EUW szerveren övé a 7., 11., 17., 20. és a 24. hely is. Egy biztos, télen nem fog fázni, ha mind az öt kabátját megkapja majd ezért, illetve egy medál is járna a top 10-es helyezésért.

A legtöbb meccsét pont a "legrosszabb" helyen álló MagiFelixx fiókján játszotta, itt több mint 950 mérkőzésről beszélhetünk. Ez egyébként az összesített meccseinek majdnem a fele, ugyanis mind az öt fiókot összeadva 2093 mérkőzésnél jár. Már az is bámulatos, hogy ennyiszer feljutott ilyen magasra Challengerben, de ami még szebbé teszi a dolgot, hogy a legrosszabbul teljesító accountján is 54%-os győzelmi aránya van, míg az 5-ből hármon 60% feletti.

Bár pontosan utánanézni nem nagyon tudtunk évekre visszamenőleg, de amennyire az emlékszem, nem nagyon, vagy ha volt is, akkor nagyon ritka, hogy valaki ennyi fiókkal álljon ilyen magasan. Pár szezonnal ezelőtt még WildTurtle is felmászott négyszer is a Challenger létra tetejére. 
Elnézve a különálló fiókokat, leginkább Zoe-t preferálja miden, de ott van még Kassadin, Yasuo, Ryze, Orianna, Irelia és Fizz is. Ireliával ráadásul az egyiken 41 lejátszott meccs után is 80% győzelmi arányt tart fenn, egy másikon pedig az egyébként solo queue-ban nem túlzottan remekelő Ryze-on mutat 74%-os győzelmi arányt 31 meccs után.

Persze fel lehet hozni ellenérvként, hogy a solo queue és a profi környezet nem ugyanaz és ez valahol igaz is, de az hogy valaki ennyire konzisztensen tudja fenntartani magát több fiókon is a legjobbak között kell, hogy jelentsen valamit. Ha idén nem is, de talán jövőre a franchise rendszerű LCS-ben remélhetőleg láthatjuk majd egy komolyabb csapatban, itt lenne már az ideje!

Ha szeretnétek jobban megnézni, hogy melyik fiókon mit alkotott pontosan eddig, azt itt megtehetitek: MagiFaker, MagiiFelix, MagiFelix 5MagiFelix, MagiFelixx.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!