5 mezt már előre feloldhatunk a FIFA19-ben!

5 mezt már előre feloldhatunk a FIFA19-ben!

Már előre beszerezhetünk néhány jól kinéző szerelést!

Folyamatosan arról számolunk be arról, hogy egyre közeledik a FIFA19 megjelenése. A hétvégén például már egy hosszas betekintést is kaptunk a játékba, mind a Kick-Off és mind a FUT verzióba. 

Betekintést kaptunk az új FUT-ba és az új FIFA19-be!

A FIFA18 VB döntője előtt mutatták be az új verziót!

Mi sem igazolná azt jobban a játék közeledtét, hogy már neki is állhatunk gyűjtögetni a FIFA19-es mezeket. Öt darab mutatós mezzel gazdagodhatunk, hogyha augusztus 3. és augusztus 15. között 5 napot játszunk a FIFA18-cal. Mindössze csak ennyi dolgunk van, és már is van öt elképesztően jól kinéző szerelésünk.

A Team of the Year felső még mindig rendkívül elegáns, viszont emellett még ott van a lángoló UK Bonfire Night vagy a Middle East Flags mez is, aminél még csak bele sem gondoltunk, hogy tényleg zászlókkal van tele a póló alja. A Lunar New Year és a Black Friday szerelés pont az egyszerűsége miatt néz ki nagyon jól.

Ezeket a mezeket egyébként a VB döntő ideje alatt mutatták be, úgyhogy röviden nézzük is meg, hogy mi is történt a fináléban, ahol MsDossary és egy fiatal tehetség, Pinna találkozott. 

Pinna veretlenül érkezett meg a döntőbe, az elődöntőben szinte végig hátrányban játszott, de talpra tudott állni és a hosszabbításban megnyerte azt a mérkőzést. A párharc előtt Pinna csak annyit mondott, hogy tisztában van vele, hogy nem ő az esélyesebb, de ezzel nincs is semmi baj. Dossary természetesen kellő magabiztossággal érkezett meg a mindent eldöntő fináléba, –állítása szerint a halálcsoportból jutott el idáig, szóval rendkívül elégedett és céltudatos, valamint már annak is nagyon örül, hogy ő lett az XBOX bajnok. 

Ennek ellenére a döntőben is nagyon odatette magát a szaúd-arábiai játékos. Az első találkozón nagyon agresszívan kezdett, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis Stefano Pinna nem tudott erre mit reagálni, az első félidő vége felé már Dossary-nál volt az előny. Ezt követően nem hibázott túl sokat, szépen járatta a labdát, csak úgy, mint ellenfele, viszont a második gól is Dossary nevéhez fűződik, amit az 52. percben vágott CR7-tel.

Az első meccset PS4-en játszották, ami papíron Stefano Pinna-nak kedvezett volna, viszont úgy tűnt, hogy Dossary mind a két konzolból fel tudott készülni. Xbox-on pedig nem volt kérdés ki lesz a jobb, a 30. perc tájékán Henry-val talált be a szaúd-arábiai profi, majd a meccs vége felé Gullit is gólt szerzett, ez pedig azt jelentette, hogy összesítésben 4-0-ra győzőtt MsDossary a FIFA18 eWorldCup nagydöntőjében, –ezzel pedig ő vitte haza a 250 ezer dollárt, és az óriási dicsőséget! Természetesen mi is gratulálunk MsDossary-nak! 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!