Top 10 Boomsday Project kártya, amit Zridex is craftolna!

Top 10 Boomsday Project kártya, amit Zridex is craftolna!

A magyar HGG csapat tagja ismét csak segít nektek, ezúttal a tuti craftolási tippeivel! Ha ezekre a kártyákra költitek a dustot, nem pazaroltátok el feleslegesen!

Minden kiegészítőkezdés kaotikus szokott lenni. Napokig, hetekig állandó változásban van a meta, olyan kártyák, paklik, amelyek az első időszakban erősek, vagy akár brokenek is, teljesen eltűnthetnek későbbiekben.
Ezért is van nehéz dolga azoknak, akik dust/pakk szinten budgeten vannak. Nem igazán lehet prediktálni, hogy melyek lesznek azok a kártyák, amelyek a "megoldott", azaz a pro playerek által teljesen kiaknázott metajátékban
is relevánsak maradnak.

Próbáltam összeszedni craftolás szempontjából Raretől felfele Legendaryig, olyan kártyákat, amik véleményem szerint hosszú élettel rendelkezhetnek a metában és nem feltétlenül a kiegészítő kezdeti időszakában
használhatóak csak, vagy pont olyanok, amelyek nem használhatóak eleinte, de egyre prevalensebb szerepet töltenek majd be hétről hétre.


1. Giggling Inventor

Nem értem, hogy gondolhatták ezt a kártyát komolyan. Olyan szinten flexiblis, egyaránt lassabb, de akár gyorsabb paklikban is, hogy meglepődnék, ha nem játszana majdnem minden pakli kettőt belőle. Egy erősebb Sludge Belcher.

2. The Soularium

Úgy gondolom, hogy az összes nem-Even archetípusú Warlockban garantált helye lesz. Rossz esetben is Trackinghez hasonló szerepet tölt be, és a Tracking nagyon erős kártya.

3. Zilliax

Az egész kieg mech tematikája miatt bármilyen típusú Mech pakli hasznát fogja venni. Paladin legendary spell pl. vissza is hozza a Zilliaxxal felbuffolt mecheket, aminek a Rush miatt lehet hatalmas szerepe.

4. Myra's Unstable Element

Nagyon széles körű felhasználhatósági potenciálja van, minden egyes rugó archetípusban el tudom képzelni különböző szerepeket betöltve. Pókokat húzni a pakliból, vagy akár egy üres aggro kézre is tökéletes lépés lehet.

5. Flobbindious Floop

Nyilván Malygos az elsőszámú gondolat a kártya kapcsán, de ezen túl is lehet benne potenciál, akár például Togglewaggle Druidban is.

6. Kangor's Endless Army

Amennyiben a Mech Paladin top tier lesz, ez a lap a szett egyik legerősebbje lehet.

7. Floop's Glorious Gloop

Utat nyit mindenféle őrületes kombinációhoz. Konkrétan minden létező és új potenciális új Druid archetípusban nagy eséllyel játékot fog látni szerintem.

8. Dr. Boom, Mad Genius

Kérdéses, hogy lesz-e top tier Warrior deck, ha igen, ennek a kártyának szerepe lesz benne mindenképpen.

9. Reckless Experimenter

Ez a kártya véleményem szerint eléggé alulértékelt, már az alap statok alapján is eléggé erős, de metától függően a deathrattlere építkező priestet az élvonalban is el tudom képzelni.

10. E.M.P Operative

Tipikusan nem az a kártya, ami túl erősnek tűnik első benyomásra, –de amint (hetek múlva) beállt a meta, úgy gondolom fog magának találni helyet paklikban.

Ti egyetértetek Zridex listájával, van már olyan kártya, amit biztosan legyártotok majd?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!