Máris itt vannak az első Boomsday Projectes Legend 1 paklik!

Máris itt vannak az első Boomsday Projectes Legend 1 paklik!

Az új meta káoszában néhány játékos megtalálta a csodafegyvert, amivel pillanatok alatt kiütötte a legend 1-et! Ezeket a paklikat mutatjuk be!

Az első nap káoszából nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de a cikkben bemutatott öt legend 1-re képes deck közül három a Druidnak valamilyen változata. Nincs kőbe vésve, hogy Druidstone korszaka következik ismét a Hearthstone életében, de egyelőre a Malygos és Togwaggle köré épülő paklik hódítanak. Nézzük meg, hogy pontosan milyen új lapok kerültek be ezekbe a deckekbe, továbbá a Priest és Rogue milyen kártyák segítségével ért fel a létra legfelső fokára!

Elfandor’s Legend 1 Togwaggle Druid

Kód: AAECAZICBlbtBZnTAv3rApruAuT7AgxAX+kBxAbkCKDNAofOApjSAp7SAtvTAr/yAo/2AgA=

Nincs szükség fegyverre és nincs szükség a Questre sem, mivel a Biology Project segít a gyors rampelésben, a Dreampetal Florist meg elegendő mértékben csökkenti a kulcskártyák manaköltségét. Ezek után jöhet a már klasszikussá vált Togwaggle + Azalina kombó néhány Naturalize-zal megfűszerezve. Az ellenfél csalódottan veheti tudomásul, hogy a paklija az enyészeté lett. A Thalnost és a Starfallt a rengeteg Heal Zoo miatt tette bele a deck megalkotója, de bevált a terve hiszen legend 200-ról legend 1-ig menetelt a paklival.

Starfruit’s Legend 1 Deathrattle Rogue

Kód: AAECAaIHBK8E5dECoIAD0YEDDbQBjALNA4gHhgmrwgLrwgKL4QLb4wL96gK09gLe+gLs/AIA

Myra Rotspring nem is fér bele a deckbe, de van helyette számos izgalmas kártya, ami az új kiegészítővel érkezett a Hearthstone-ba. A Devilsaur Eggek mellett, az új Mechek generálják a tempot. A végső csapásban a Carnivorous Cube + Leeroy Jenkins kombó segít, elég csak a Necrium Bladet összetörni és rögtön 18 sebzést tudtunk 10 manából összehozni. Ha nem lenne elég a Cold Bloodok tovább növelhetik ezt a számot, így optimális esetben 24 életerőt üthetünk le egy kör alatt az ellenfélről. Izgalmas és kreatív deck, ami sok gyakorlást igényel, de ha unjátok a Druidokat és a Heal Zoo Warlockot érdemes kipróbálni ezt a Rogue változatot.

doyahhoi’s Legend 1 Malygos Druid

Kód: AAECAZICBrQDxQTCzgKZ0wKb6AL1/AIMQF/pAdMD5AigzQKHzgKY0gKe0gLb0wK/8gKP9gIA

Caravaggio’s Legend 1 Malygos Druid

Kód: AAECAZICBFa0A5nTAoz7Ag1AX9MD5AigzQKHzgKU0gKY0gKe0gLb0wKE5gLi+ALk+wIA

A két pakli alapjaiban azonos, mindkettő a Malygos utáni hatalmas burst sebzésre épít elsősorban, de vannak érdekes eltérések a játékosok stílusában, ami a deckekben is tükröződik. Caravaggio paklijában a Biology Projectek mellett Twig, the World Tree biztosítja az elegendő manát a kombóhoz, addig meg nyugodtan érkezhetnek a hatalmas lények a Lich King és Alexstrasza képében. Flobbidinous Floop egy további lehetőséget biztosít az ellenfél likvidálásához, ha valami esetleg rosszul sülne el. Doyahhoi ellenben egy teljesen más irányból közelítette meg a koncepciót. Az új lapok közül bekerült a Juicy Psychmelon, ami garantálja a Dreampetal Florist és a Malygos felhúzását. Nagyobb fókuszt helyezett az ázsiai játékos a túlélésre, így az Oaken Summons -> Ironwood Golem és a Giggling Inventorok is helyet kaptak a pakliban.

IonCannon’s Legend 1 Combo Priest

Kód: AAECAa0GBPgC1gr86gLQ/gIN5QT2B40I0QrSCvIM+wzRwQLYwQLJxwK/5QLL5gKR+wIA

Ha kevés dustotok van, de szeretnétek jó eredményeket elérni, akkor mindenképp próbáljátok ki a Combo Priestet. Az alapok nem változtak, csak a megvalósítást könnyítette meg néhány új kártya. A 0 manás Topsy Turvy mellett az Upgreadable Framebotok kerültek be a Boomsday Project szettből a pakliba. A taktika egyszerű: ki kell rakni a boardra egy sok életerővel rendelkező lényt, utána felbuffolni addig, hogy lehetőleg egy kör alatt elpusztíthassuk az ellenfelet. A túlélésben kellenek a sárkányok és a Duskbreaker szinergiája, mivel a Heal Zook elszaporodtak a ladderen. Az újdonság varázsa és a meglepetés ereje miatt érdemes kipróbálni a Combo Priestet, –különösen akkor, ha elegetek van a rengeteg Warlockból és Druidból.

Egyelőre ezek a paklik érték el a legjobb helyezéseket több szerveren is, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a meta még nagyon képlékeny, ezért előfordulhat, hogy holnap öt teljesen más típusú pakli lesz majd erre a teljesítményre képes.

Szerintetek milyen paklinak van még esélye a legend 1-re? Ti mivel laddereztek az első napokban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!