Mémnek gondoltuk, élesben pusztít az Egyszemű Gépszörny!

Mémnek gondoltuk, élesben pusztít az Egyszemű Gépszörny!

10 manáért megöli az ellenfelet! A játék történetének eddigi legnagyobb mém lapja élesben is bemutatta, hogy komolyan kell venni!

A legnagyobb potenciál minden bizonnyal Mecha’thunban rejlik, mivel a kártya képessége azonnal megöli az ellenfelet; ehhez csak néhány feltételnek kell teljesülnie. Nem lehet se a deckedben, se a kezedben, se a boardodon más kártya, amikor meghal Szauron Gépesített Szeme. Nem voltak restek a játékosok kísérletezni ezzel az őrült lappal, és meg is lett az eredménye a rengeteg próbálkozásnak!

Az egyik legnagyobb mémgyáros a Hearthstone történetében Druiddal sikeresen összehozta a Mecha’thun + Innervate + Naturalize kombót, méghozzá ranked mérkőzésen! Szegény Heal Zoo hiába hozta a jelenleg legnépszerűbb paklit, nem tudta felvenni a versenyt Malfurionnal A Pirítós legközelebb milyen őrült dologgal készül nekünk?

You told me i was crazy, you downvoted my combo to hell... from r/hearthstone

Ennél sokkal őrültebb volt egy lelkes Priest fanatikus, FastNiro, aki a Reckless Experimenter + Abomination + Coffin Crasher + Mecha’thun kivégzéssel lepte meg magát, –és az ellenfelét is. Teljesen elborult az egész pakli, amit ti is kipróbálhattok!

Mecha’thun Abomination Priest

Kód: AAECAa0GCO0FlsQCnccCw+oCvfMC3PUC8fsCiIIDC4oB+wHlBNcK8gzRwQKezgLwzwKp4gLq5gKh/gIA

Természetesen nem csak ezek a Mecha’thun kombók mozgatták meg a játékosok fantáziáját, hanem egyéb OTK megoldások is; ezek közül a már korábban is említett Aviana + Kun alapokra építkező, Star Aligner kivégzést hoztuk el nektek!

Láthatjátok, hogy semmi sem lehetetlen, csak türelem, szerencse és egy megfelelő ellenfél kell!

Ti milyen OTK kombóra készültök? Osszátok meg velünk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!