Itt vannak a Boomsday Project jelenlegi legnépszerűbb kártyái! Megéri vajon legyártani őket?

Itt vannak a Boomsday Project jelenlegi legnépszerűbb kártyái! Megéri vajon legyártani őket?

Van olyan kártya, ami minden ötödik pakliban helyet követel magának, de a többiek sincsenek lemaradva sokkal! Top 5+1 legnépszerűbb kártya az új kiegészítőből!

Mit érdemes cratfolni? Érkezik a kérdés többetektől, de a választ megadni rá nem könnyű. Ha abból indulunk ki, hogy nincs meta jelenleg és mindenki próbálgatja a paklikat, akkor a válasz egyértelmű NEM, viszont nem hagyhatjuk figyelmen kívül a statisztikákat. Néhány kártya népszerűsége annyira durva jelenleg, hogy várhatóan nem pazaroljátok el a dustotokat, ha ezeket legyártjátok! Itt van az 5+1 leggyakoribb kártya, amivel a játékosok próbálkoznak a Boomsday Project hajnalán!

1. Giggling Inventor – 20,9 %

Az 5 manás „Sludge Belcher hasonmás verseny győztese” jelenleg a paklik ÖTÖDÉBEN szerepel, ami brutálisan nagy számot jelent. Lassabb paklikban biztosítja a túlélést, gyorsabb deckekben egy nagy boardot épít, amit nagyon nehezen tud csak megoldani az ellenfél. Szinte minden pakliban megtalálja a helyét; egyelőre kötelező craftnak tűnik minden játékos számára!

2. Zilliax – 15 %

A legendary Mech minden gépekre épülő változatban helyet követel magának. Több helyzetben is kiválóan használható, de akkor sem dől össze a világ, ha önmagában kell kijátszani. Flexibilitása miatt érdemes lehet legyártani, ha van fölös varázsporotok, viszont ne felejtsétek el, hogy decket érdemes craftolni és nem kártyát!

3. Wargear – 14 %

Az összes kaszt által használható „Blessing of Kings” népszerűsége a Zilliaxszel vetekszik, köszönhetően annak, hogy a Control változatoktól kezdve az Aggroig mindegyik előszeretettel kísérletezik vele. Olcsó common lap, így várhatóan már a gyűjteményetekben szerepel, ha esetleg még nem szereztétek be, akkor craftoljátok le nyugodtan, mivel garantáltan megéri a gyártási költségét!

4. Soul Infusion – 13,3 %

5. Doubling Imp – 13,2 %

6. The Soularium – 11 %

Érdemes a három kártyát egy kalap alá venni, mivel a Heal Zoo Warlock kulcslapjai között szerepelnek. A felturbózott Heal Zoo változat jelenleg a legnépszerűbb deck a ladderen! Hatékony, gyors és olcsó összerakni, ha csak ezek az új lapok hiányoznak belőle, akkor nyugodtan gyártsátok le ezeket a lapokat, mert nem csalódhattok a pakliban!

Az első napok káoszában tényleg minden megtörténhet, ezért csak azok vágjanak bele a nagyüzemi lapgyártásba, akik varázsporban úsznak és nincs mire elkölteniük. Akiknek mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk először a fenti kártyákat javasoljuk, főleg a Heal Zoo Warlock hiányzó darabjait!

Ti miket gyártottatok már le? Van már olyan, amit megbántatok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!