Mi lehet jobb egy Mecha'thunnál? Két Mecha'thun! Videón a dupla kombó!

Mi lehet jobb egy Mecha'thunnál? Két Mecha'thun! Videón a dupla kombó!

Egy világbajnok, egy Control Priest játékos és két lelkes Mecha'thun player a mai összeállításban!

Újabb néhány clip, ami jól összefoglalja, hogy mi is történik a Hearthstone-ban manapság. A mai főszereplők: Stargazer Luna, Mecha’thun és a három Coin, valamint Mecha’thun vs. Mecha’thun.

Firebat az egykori világbajnok röviden összefoglalja nekünk, hogy mennyire jó Stargazer Luna, ha sikerül folyamatosan topdeckelni. Az olcsósított varázslatok miatt úgy pörög a pakli, mint egy fidget spinner az űrben. A fieszta persze nem mindig jön össze, de Luna rögtön fenyegetést jelenthet az ellenfélnek, aki ezért mindent bevet az elpusztítása érdekében. Egy átlagosnál kicsit jobb legendary, hatalmas potenciállal.

Finally pulled it off. from r/hearthstone

Láttunk már Mecha’thunt Warlockban, ahol a 2 Galvanizer után jöhetett a Bloodbloom + Cataclysm kombó. Druidban is gyakran találkozhatunk az Egyszemű Veszedelemmel, mivel az Innervate + Naturalize simán kifér Mecha’thun mellett egy körben. Ezúttal viszont egy Priest mutatja meg, hogy mitől döglik a Gép. Ehhez nem volt másra szükség, mint három Coinra (egy alapból, kettő a Glided Gargoyle-ból) és egy Shadow Word: Deathre. Ezután már csak hátra kell dőlni és élvezni, hogy az ellenfél feje szétrobban, mint egy túlérett görögdinnye. Kihívást jelent összehozni, de a lassabb Priest deckekbe plusz egy győzelmi faktor lehet a kombó.

Mecha‘thun vs Mecha‘tun from r/hearthstone

A végére jöhet a gála főmérkőzése, ahol a Druid sarokban Mecha’thunk csap össze a Warlock sarokban lévő Mecha’thunnal. Mindkét fél egy lapra tesz fel mindent, de az eredmény meglepheti a közönséget: kettős kiütéssel ér véget az összecsapás egy hatalmas tűzijáték keretében! Az animáció mindenért kárpótol minket; nem sokszor lesz alkalmunk megcsodálni a dupla robbanást.

A mémpaklik és az első napok káosza tökéletes szinergiában vannak egymással, –ennek a furcsa kölcsönhatásnak köszönhetően meglepő és vicces fordulatokat tartogat minden mérkőzés!

Veletek történt már a fentiekhez hasonló eset? Próbálkoztok különböző Mecha’thun paklival, vagy nem bíztok Szauron Szemében?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!