Tarik előtt NiKora pályázott az MIBR

Tarik előtt NiKora pályázott az MIBR

Cserében majdnem elorozta FalleNék új edzőjét.

A HLTV készített egy interjút az MIBR új edzőjével, Janko "YNk" Paunović-csal, melyből kiderült a címben is olvasható esemény. A brazilok a már azóta kitett boltz helyére szerették volna megszerezni NiKo-t. A bosnyák játékos azonban ezt visszautasította –ezért később tarikot vásárolták ki a Cloud9-ból–, de tett YNk-nek egy érdekes ajánlatot helyette.

"Tomi [Kovanen, az MIBR menedzsere] is megkeresett, mert le akarták cserélni boltz-ot NiKora, de ő nem akarta elhagyni a FaZe-t. Ezután azt tanácsolta nekem [NiKo], hogy legyek a FaZe edzője, ugyanis RobbaN lelépne, ha találna megfelelő cserét, mert több időt szeretne a családjával tölteni." – YNk

Ebből kiderül, hogy 2017 két legjobb csapata is szerette volna megszerezni magának a szerb elemzőt. YNk egy korábbi interjúban is említette már, hogy az MIBR-nak először nemet mondott, mert nem akart Los Angeles-be költözni. A FaZe esetében pedig vonzó volt, hogy Szerbiában maradhatna. De amikor két ekkora név is egyszerre jelentkezett be érte, mérlegelte a helyzetét, és leült mindkét gárdával beszélgetni. Ennek pedig már pontosan tudjuk, hogy mi lett az eredménye: FalleNéket választotta.

Bréking: YNk lesz az MIBR új edzője!

A szervezet ma este nyolc órakor jelentette be a hírt, ami derült égből villámcsapásként ért mindenkit.

Ami a FaZe-t illeti, most már végre megvan a magyarázata annak, hogy RobbaN merre járt, amikor az együttes Belo Horizontéban játszott. A svéd edző valószínűleg továbbra is kiutat keres, hogy a családjával lehessen, amit egy olyan kemény versenynaptár egyáltalán nem enged meg, mint a FaZe-é. Jó kérdés, hogy ez milyen hatással van a játékosokra, de amennyiben RobbaN továbbra is a lemondásán agyal, úgy nem lenne meglepő, ha a Major után elengednék.

De az sem, ha pont YNk kötne ki a helyén. Ugyanis a HLTV-nek adott interjúból kiderült, hogy jelenleg két hónapos próbaidőn van, ha pedig nem jönnek az eredmények, nem alkalmazzák tovább. Nem tudni, hogy pontosan milyen eredményt várnak tőle ilyen rövid idő alatt, de igen valószínű, hogy legalább a top 4-ben szeretnének végezni minden versenyen, amin részt vesznek ebben az időközben. A millió darabban lévő gárdát pedig nem lesz egyszerű gatyába ráznia, –így könnyen megeshet, hogy októbertől már csak az MIBR volt edzőjeként hivatkozik rá mindenki.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!