Healelés közben átláthatunk a falakon

Healelés közben átláthatunk a falakon

Az animáció miatt kaptunk egy gyengébb WH-t, amit már el is kezdett kijavítani a PUBG Corp.

A tegnapi nap folyamán megérkezett az elmúlt hónapok legjobb híre a PUBG rajongóknak: a fejlesztők elindították a FIX PUBG nevű projektet, aminek az a célja, hogy a következő 3 hónapban minden problémát megoldjanak a játék körül legyen az optimalizálatlanság vagy éppen bug.

Operation Fix PUBG: Újabb gyönyörű ígéreteket kaptunk

Reméljük ezúttal tényleg látványos eredménye lesz ennek az ütemtervnek.

Összesen 100 bugot szedtek össze a játékból; 33-at pedig már sikerült is megoldaniuk, de hosszú az út a végső sikerig, ráadásul még új dolgok is felbukkanak a frissítések után. Az egyik ilyen új hiba a healekkel, pontosabban a Painkillerrel kapcsolatos, hiszen, ha egy fal mellett használjuk el a fájdalomcsillapítókat akkor egyszerűen átlátunk a falakon az animáció ideje alatt.

Mondanánk, hogy meg vagyunk lepve, hogy egy újabb bug látott napvilágot a PUBG-ban, viszont hazudnánk, ha ezt állítanánk. Reméljük a PUBG Corp. minél előbb felfigyel erre a hibára és javítja, ugyanis óriási előnyt jelenthet egyes szituációkban, ha átlátunk a falon. Szerencsére az egyik közösségi menedzser már látta is a posztot, –és biztosított minket afelől, hogy hamarosan kijavítják a hibát.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!