Maximális élmény olcsón: budget Boomsday paklik!

Maximális élmény olcsón: budget Boomsday paklik!

Ha meg kell húzni a nadrágszíjat –de a Boomsday Project-élményről sem akarunk lemondani–, érdemes a következő három deckből választani!

Az új kiegészítőhöz nem járt automatikusan varázspor és arany, ezért néhányan közületek nem tehetik meg azt, hogy legendary és epic lapokat craftoljanak. Nekik hoztunk el most három olcsó, 2000 dustköltség alatti paklit, amikkel élvezetes lehet a játék és a győzelmekről sem kell lemondani cserében!

Budget Mech Paladin

Kód: AAECAZ8FAA9GpwXyBfUFigazwQLjywKZ9wLf+AL5+gKR+wKY+wL2/QLW/gLMgQMA

A Mech Paladin számos kártyát kapott, ami a Tempo stílushoz nyújt elegendő támogatást. Az olcsó és sok életerővel rendelkező gépek segítségével a board felett hamar átvehetjük az uralmat, amiket utána a Magnetic lapokkal folyamatosan erősíthetünk tovább. A kis manaköltségű lényekkel hamar eláraszthatjuk a boardot, ezért a kezünk gyorsan kiürülhet, –de nem kell aggódni túlságosan, mivel a két Divine Favor pillanatok alatt újra megtöltheti lapokkal. A leszedések nem részei a paklinak, ezért ha elveszítettük a board felett az irányítást nem sok esélyünk van visszajönni a meccsbe.

Budget Mech Hunter

Kód: AAECAR8CyQSdzAIOqAKXCNsJ/gzf0gLj0gLh4wLg9QLi9QLv9QKZ9wKi9wKH+wL2/QIA

A Secretek és az olcsó Mechek közösen tartják rettegésben a gyanútlan ellenfelet, aki nem tudja, hogy következő körben mire is számítson. A gyors és agresszív stílust a Hero Power és a burst sebzések miatt mindig is kedvelte a Vadász. Ezekhez biztosít olcsó szinergiákat az új kiegészítő, amivel a boardon elegendő sebzésre tudunk szert tenni, hogy utána már akár kézből is elintézhessük az ellenfelet.

Budget Demon Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GAA8whQT3BJYGwgj2CPfNAvHQAv3QAojSAvT3AtP4At/4AsP9Avb9AgA=

A Heal Zoo jelenleg brutális számokat hoz, de ha nincs erőforrásunk a drágább lapokhoz, akkor érdemes kipróbálni ezt a változatot. Démonok és Mechek kéz a kézben masíroznak előre és pusztítják el a szembejövő ellenséget. A Doubling Imp + Soul Infusion továbbra is őrületesen erős kombóként működik, a rengeteg Demon miatt a Void Analyst egy olcsó Prince Kelesethként működhet a pakliban. Nem szabad olyan jó számokat várni a decktől mint a Heal Zoo változattól, –de átmeneti megoldásként teljesen jól alkalmazható.

Ezek voltak az olcsó, de mégis viszonylag erős és effektív paklik, amik az új lapok élményét ötvözik a gyors és agresszív stílussal. Rövid meccsek, elérhető győzelmek és maximális élmény!

Ti hány pakkot nyitottatok eddig? Milyen olcsó paklikat próbáltatok már ki? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!