Hirdetés

Az óceániai szerver gondjaival még mindig nem foglalkoznak a fejlesztők

A FIX PUBG sokat segíthet a játékon, de szegény ausztrál barátainkat megint teljesen elfelejtették.

Hirdetés

A hét közepén megérkezett a fejlesztők három hónapos ütemterve, ahol azt taglalták nekünk, hogy mennyi mindent javítanak majd, és végre valahára megpróbálják megoldani az optimalizációs problémákat is. Természetesen ez minden rajongónak nagy hír volt, de sajnos van egy régió amiről szó sem esett az ütemtervben és azóta is ignorálják őket a fejlesztők. Ez a régió nem más, mint Óceánia, ahol hónapok óta borzalmas helyzetben vannak a játékosok, mivel van, hogy fél óra alatt sem találnak meccset.

Az óceániai szerver lett a PUBG hanyatlásának első áldozata

Már régóta nagyon nehéz akár egy meccset is elindítani, de most már akár 30 percet is várnia kell a játékosoknak.

Azóta a probléma nemhogy enyhült volna, de még rosszabb lett, –és erről valószínűleg nem a játékosok hiánya, hanem maga a PUBG Corp tehet. Egyre többek szerint ugyanis direkt akarják elhanyagolni az OCE szervereket, mivel nem igazán éri meg őket fenntartani a kevés játékos miatt. Ezt leginkább abból szűrték le az ausztrál játékosok, hogy külön Discord közösségbe tömörültek, ahol körülbelül 1-2 ezren vannak, –és előfordul, hogy szinte mindegyikük játszani szeretne, de mégsem találnak meccset fél óra alatt, pedig aktívan keresik őket. Persze ehhez hozzájárul a kevés játékos is, –de egy kicsit tényleg furcsának tűnik a dolog, hiszen pár hónappal ezelőtt megpróbálták azt a fejlesztők, hogy nem lehet választani játékmódot vagy pályát az OCE szerveren. A meccsek nagy része viszont így sem akart elindulni, és még csúcsidőben is könnyen 10 perces várakozási időket élhettek át a többnyire ausztrál játékosok.

A custom meccsek mellett egy másik megoldást is találtak a játékosok. Nagyon úgy néz ki, hogy a pályaválasztás ment tönkre valamiért az óceániai régióban, így Squadban, ha Sanhokkot választják, akkor minimális várakozási időre kell számítaniuk, –de ez sem duoban, sem pedig soloban nem működik, nem beszélve arról, hogy így csak a legújabb pályát játszhatják az ausztrál rajongók.

Egyelőre még semmi nyilatkozatot nem hallhattunk a fejlesztők felől, de reméljük azért nem hagyják kihalni ezt a végletekig kitartó rajongó csoportot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?