Lapok, amelyekkel védekezhetünk Mecha'thun ellen

Lapok, amelyekkel védekezhetünk Mecha'thun ellen

Kripparrian adásában sikeresen bemutatták a tökéletes Mecha'thun countert. Az már pedig csak mellékes, hogy nem ő, hanem ellenfele volt a szerencsésebb flótás.

A Mecha'thun biztos, hogy nem cicózik az új kiegészítő megjelenése óta. Rengeteg paklit építettek már köré, Druidok, Papok, Rugók (és még sokan mások) próbálgatják rendületlenül. A Boomsday Project mémlapja bizonyos feltételek mellett elég hatékony: ha ott van az ellenfeled kezében a megfelelő támogató kártyákkal egyetemben (természetesen a legjobb időben), akkor egyszerűen elvesztetted a mérkőzést. Ez nyilván sok játékos számára bosszantó, –és mivel még elég friss az új kiegészítő, mennek a találgatások: hogyan is lehet gátat szabni ennek a lapnak?

A mellékelt videóban például azt követhetitek nyomon, hogy Kripp már a szájában érezhette a győzelem mámorító ízét, ellenfele ugyanis egy Demonic Projectet égetett el (ami egy saját és egy, az ellenfele kezében lévő random lapot kicserél egy démonra). El is hangzott a híres, "jaj csak ne legyen másik" mondat, majd ezután jött is a feketeleves! De nem egy, hanem kettő Mecha'thun hagyta el abban a pillanatban a mérkőzést!

Viszont nem csak a Demonic Project az, ami jól használható a Legendás kártya ellen. Összegyűjtöttünk hát párat nektek, hogy kicsit segítsük a kiégések megelőzését. Várhatóan a Mecha'thun nem lesz akkora fenyegetés a későbbiekben, de azért mostanában a sokan próbálkoznak vele, ezért nem árt felkészülni a lehetetlenre.

Hasznos lapok Mecha'thun ellen

Mana Wraith

Növeli a kártya árát, így sokkal nehezebb a hozzáillő kombinációk kijátszása.

Tanglefur Mystic

Fölösleges kártyákat ad ellenfeled kezébe, amit kötelező lesz neki kijátszani/beöletni, –ezzel is el tudod tolni Mecha'thun lepakolását.

Nerubian Unraveler

Kártyaköltség növelés, de csak varázslatokra hat!

Marin the Fox

Az ellenfél oldalára miniont tesz le, ami ha sikeresen elpusztul, a végén még te is profitálsz!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!