A Nexus Blitz akár lehetett volna Harvest Blitz is - videó

A Nexus Blitz akár lehetett volna Harvest Blitz is - videó

Vannak olyan hibák  –főleg egy új játékmód tesztelése során–, amik igen vicces szituációkat generálnak, mint pl. a legutóbbi Dark Harvest probléma is.

A League of Legends legújabb játékmódjának háza táján nem minden volt rendben; ezt tapasztalhatták a játékosok is, ugyanis a Dark Harvest egyetlen dzsungelben letisztított camp után nem a megszokott értékkel látták el a játékosokat, hanem 180 lelket számoltak be hirtelen! Amennyiben még nem hallottál volna a Nexus Blitzről –vagy annak információiról és érdekességeiről–, ajánljuk figyelmedbe az alábbi cikkünket:

Ilyen még nem volt, a LoL új "BR" játékmódja akár végleges is lehet!

Aioween | 18/08/01 17:00Az ARAM óta nem érkezett új állandó játékmód a LoL-ba, ám a Nexus Blitz lehet a következő, -ha minden jól alakul. Azt már megszokhattuk, hogy időközönként jönnek új -úgynevezett RGM (Rotating Game Mode) játékmódok-, ám ezek jellemzője az volt, hogy mindig csak egy limitált időre jelentek meg, azt követően hosszabb időre eltűntek.

Ennek természetesen az lett az eredménye, hogy mindenki instant hozta a Dark Harvest rúnát, és együtt mozgott az egész csapat a dzsungelben, hogy pillanatok alatt mindenki egy terminátor legyen. Azonban nem is szaporítom tovább a szót, –nézzétek meg a vicces és egyben érdekes videót a jelenségről:

A hiba természetesen már javításra került azóta, így már nem lehet egyetlen camp segítségével 180 lelket kigyűjteni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.