Mit rejt a ponyva? Bónuszkódot!

Nemcsak a tankról a ponyvát, hanem egy bónuszkódról is lerántjuk a leplet.

A World of Tanks nyolc évvel ezelőtt került kiadásra az orosz régióban, –így mi sem lehetne alkalmasabb helyszín a nyolcadik születésnap megünneplésére, mint a minszki Gorky Parkot idéző garázs, ami megannyi húsvéti tojást rejt az igazi rajongók számára. Kezdjük rögtön azzal, hogy vajon melyik tank lehet a ponyva alatt?

Ez a tank nem más, mint a T-72 Ural! Kisebb kikacsintás 2011-2012 eseményeire, ahol a World of Tanks nem kicsit robbantott. Ti még emlékeztek ezekre az időkre?

Ezenkívül egy World of Tanks cosplayert is megfigyelhetünk, akit 2014 környékén láthattunk először tanknak öltözve. Ez az igazi elhivatottság a tankok iránt!

Alienware bónuszkód

A legújabb Alienware kód 1 nap prémiumot, személyes tartalékot (+100% legénységi XP 2 órán keresztül) és egy nagy javítócsomagot ad. A kód megszerzéséhez egyszerűen jelentkezz be az oldalon, kattints a "GET KEY" gombra, majd a kapott kódot a szokásos módon aktiváld a World of Tanks hivatalos oldalán. Nagyon fontos, hogy a kódot csak azok a felhasználók vehetik át, akik legalább a második szintet elérték az Alienware oldalán, –ehhez pedig 15 pontra lesz szükséged. Ezt a pontmennyiséget napi bejelentkezésekből, küldetések teljesítéséből és szavazásokból gyűjthetitek össze.

Az oldal jobb alsó sarkában láthatjátok, hogy mennyi az aktuális pontszámotok. Ha rákattintotok erre a panelre, akkor a napi küldetésnél megnézhetitek Fractured Lands előzetesét, amiért azonnal 5 pontot kaptok. Ezután 20 cikkre kell szavaznotok az oldalon, amivel további 4 pontot szerezhettek, –és persze ne feledkezzünk meg a napi belépésért járó 1 pontról sem. A cikk írásakor még körülbelül 12.000 szabad bónuszkód van, –ezért remélhetőleg nem fogy el az összes holnapra, és minden frissen regisztráló megkaparinthat egyet magának. Sok szerencsét mindenkinek!

Ti milyen húsvéti tojásokat fedeztetek fel –az említetteken kívül– a garázsban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.