Nem csak focizni, de golfozni is tudunk már CS:GO-ban - Mi jöhet még?

Nem csak focizni, de golfozni is tudunk már CS:GO-ban - Mi jöhet még?

És ez még nem minden; további más mini-játékokat tartalmaz a Workshop.

Ma éjjel került bemutatásra Reddit-en egy golf pálya melynek Cache mapja ad otthont. Nyilván mindenki találkozott már a focilabdával Dust 2-őn, és a mérkőzések előtt a bemelegítő szakaszban rugdosták egy kicsit a bőrt. Ez lépett most egy következő szintet; természetesen itt nem arról van szó, hogy bemelegítéskor egy kicsit ütögetjük a golf labdát a hangárban, hanem egy külön műhely-pályát kapott ez a mód (egyszerre négyen lehet jászani), a pályát itt tudjátok hozzáadni a játékotokhoz, és máris ti lehettek a CS golf Tiger Woods-ai.

Nem ez az egyetlen pálya, ahol fantáziadús pályakészítők megmutatták tudásukat; hihetetlen mikre is képesek a közösség tagjai. Készültek már Coop pályák a régi Operation-el érkezők mintájára, de most evezzünk egy kicsit a viccesebbek irányába: itt van kapásból a KFC Job Simulator, aminek a címe szerintem mindent elárul. Egy KFC-ben dolgozunk, ahol a vásárlók kéréseinek kell eleget tenni. A pályáról készült egy rövid bemutató videó is.

Következő mini-játékunk a CHIKKEN. Ez a Tekken játékra alapoz, és a CS-ben található csirkemodellekkel harcolhatunk egymás ellen. Ennek a pályának az alkotója egyébként az a crashz, akinek eme viccesnek nevezhető alkotásán túl készített már hasznosat is, –ilyen például a Crosshair Generator, ahol amellett, hogy meg tudjuk alkotni az általunk szimpatizált célkeresztet, az összes nagy csapat játékosainak célkeresztjét is megtaláljuk.

Ha már "Chicken Tekken"-t is tudunk játszani a CS:GO-n belül, akkor a TETRIS sem maradhat ki. Ezzel a pályával találkozhattatok akár egy Anomaly videóban is, hiszen ő az aknakeresővel együtt ezt a pályát is szokta játszani, mialatt egy adott videójának tartalmáról beszél nézőközönségével. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!