10+1 magyar CS:GO siker, amit látnod kell!

10+1 magyar CS:GO siker, amit látnod kell!

Éld át a magyar CS:GO legszebb pillanatait, amikor öröm volt nézni honfitársaink játékát!

Sok olyan pillanat volt a CS:GO fennállása óta, amikor büszkék lehettünk a piros-fehér-zöld lobogót képviselő honfitársainkra. Nem számít, hogy egyéni-, vagy csapatsiker, az örömben és büszkeségben közösen osztoztunk. Összeszedtük nektek azt a 10 mérkőzést, amit mindenképp látnotok kell a magyarok legjobbjaitól! 

Volgare menni Helsinki

2015 januárjában nagy volt az öröm és a boldogság, ugyanis a flash - alexrad - bodito - Foda - gabesson ötös kvalifikálta magát az Assembly Winter 2015-re. Ehhez pedig az unu.AiN mix csapatát kellett térdre kényszeríteniük. Viszonylag egyszerűen ment is, ami már csak azért is volt óriási meglepetés, mert nem kis nevek tarkították az ellenfél csapatát.

Közel a Major tornához

Minden játékos álma, hogy egyszer kijusson a Valve által is támogatott legnagyobb szabású tornára. Nos, a Rock-ból kivált Contra Omnia igen-igen közel járt ehhez az álomhoz, –olyannyira, hogy egészen az offline selejtezőig verekedték magukat! Később a k1ck eSports karolta fel őket, így a verseny már az ő nevükkel utaztak. 

Spanyolország vs Magyarország

A nemzeti mérkőzéseket mindig nagy izgalommal vártunk, –ám ha egészen őszinték vagyunk, túl nagy sikerekkel sem az EB, sem a VB nem kecsegetett nekünk. Szép pillanatok, és győztes mérkőzések azért akadtak. Ilyen volt a Spanyolország elleni elsöprő győzelmünk is!

Amikor s1mple is fejet hajtott előttünk

Ugyancsak a 2015-ben rendezett világbajnokságon találkoztunk a Zeus - s1mple - Edward - Ange1 - fix ukrán ötössel, akik látszólag ligákkal erősebbek, mint a magyar válogatott, ám a végeredmény ezt mégsem tükrözte!

Revolte, a Délkelet-európai bajnok

Az év vége koronázta meg igazán a 2015-ös évet, ugyanis gabesson, rmL, Foda, Barcode, és Zero örökre beírták magukat az ESL South East Europe Championship történelmébe. Érdekesség, hogy a verseny döntőjét Budapesten, a PlayIT-en rendezték meg. A magyar szurkolók ezért esélyt kaptak, hogy nagyobb számban látogathassanak el az eseményre, és szurkolhassanak honfitársaikat, –aminek meg is lett a pozitív hatása!

A világ egyik leghosszabb CS:GO mérkőzése

Rekord hosszúságú ütközetben volt része Flash és DeadFox duójának, amikor nemzetközi csapatukkal a PixelFire-rel a svéd DenDD ellen küzdöttek. A PGL EU Minor csoportkörében még kijutottak, ám a rájátszás első fordulójában az E-Frag megállította a magyar játékosokkal felálló PixelFire-t, így sajnos ezúttal is lecsúsztunk a Major szereplésről.

DeadFox az ELEAGUE Major tornán

Miután DeadFox nemzetközi vizeken is befutott, a HellRaisers-szel sikerült kvalifikálnia magát 2017 első Major tornájára, melynek az amerikai Atlanta városa adott otthont. Ehhez nem kisebb csapatot, mint a n0thing által vezetett Cloud9-t kellett megverniük.

Csak egy Pixel-en múlott

Az újonnan indult, és rebrandelt világbajnokság a World Electronic Sports Games lett. Az új bajnokság új esélyekkel is kecsegtette a magyar csapatokat, például a Pixel rögtön ki is jutott Kijevbe a regionális offline selejtezőre. A továbbjutás végül elmaradt, –de máig emlékezetes a Godsent elleni mérkőzés, ami végül csupán a hosszabbításban dőlt el.

Egy év múlva Barcelonában izgulhattunk fiainkért

A WESG természetesen 2017-ben is folytatódott, s ezúttal a GameAgents verekedte magát tovább a spanyolországi offline selejtezőre. Helyezésüket tekintve nem sikerült javítani a Pixel-én, de azért rendesen elkapták PapaBiceps-ék grabancát!

Majdnem angol bajnokok lettünk

Fleav és koloRRR 2017 szeptemberében döntőzött az angol bajnokságban az Epsilon ellen, de nem is a finálé, hanem az azt megelőző elődöntő, az nV Academy elleni mérkőzés volt igazán izgalmas, s gazdag érzelmekben! 

A világ legjobbja ellen sem maradtunk szégyenben

A V4 Future Sports Fest megteremtette a lehetőséget, hogy a GameAgents szembe nézhessen a nagybetűs szupercsapattal. Ugyan mindkét pályát elveszítették honfitársaink, mégsem szomorkodhattak, hiszen rendkívül izgalmas köröket, és meccseket játszhattak a világ legjobbjai ellen. Ezzel is bizonyítva, hogy nem vagyunk mi olyan reménytelenek, –de azért még bőven van hova fejlődni!

A listában csak 10 mérkőzés szerepel, –és ha úgy érzed, hogy valamit kihagytunk, akkor írd meg nekünk, hogy melyik volt az!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!