SivHD-nél betelt a pohár, végleg abbahagyja a LoL-t!

SivHD még a LoL aranykorában volt igazán felkapott streamer, és egy időben vissza is tért a streameléshez, –de hamar kiábrándult a játékból.

Augusztus 13-án SivHD tett egy nagy bejelentést a streamjén, –bár egy ideje már tervezte ezt az egészet, az egykor igazán ismert és közkedvelt LoL streamer. Azóta már kivette részét a profi mezőnyből is, menedzselt egy csapatot is, aztán mikor az szétesett, újra "szabadságot" vett ki, –majd a semmiből tért vissza majd két évnyi kihagyás után.

Egy igazi nagyágyú tér ma vissza: SivHD hosszú idő után újra LoL-t streamel

A Twitch aranykorának egy igazi sztárja tér ma vissza. SivHD, a vicces stílusáról, fura buildjeiről és jótékony adásairól híres stream újra megnyomja a Live gombot!

Idén februárban, a legnagyobb káosz közepette tért vissza, bár ekkor még senki sem gondolta, hogy mekkora felfordulást okozhat majd a 8.11-es patch. A lendület és a lelkesedés úgy tűnik nem tartott sokáig. Ahogy azt alábbi videójában is elmondta, nem tervez többet videók terén foglalkozni a LoL-lal, aminek oka egyszerűen az, hogy nem tetszik az irány, amerre a Riot vitte idén a játékot és látszólag nem akarnak visszatérni a korábbi útvonalhoz. Az elmúlt hetekben ezért elkezdett más játékokkal játszani, és nagyon jól érezte magát ezekkel is. Az új repertoár között ott van például a videón is látható World of Warcraft, –amiből nem csak streameket, de külön Youtube videókat is tervez–, leginkább az új kiegészítő kapcsán. 

Ez azért is szomorú, mert SivHD egykor a LoL közösség egyik kiemelkedő tagja volt, aki –bár sosem volt high elo játékos–, de mindig meg tudta nevettetni nézőit és a kezdetek óta itt volt. Lehet, hogy ez egy új trend kezdete? Erre nehéz lenne választ adni most, de az biztos, hogy a 2019-es év vízválasztó lesz a LoL életében, hogy kibír még pár évet a topon, vagy elkezdi elkerülhetetlen hanyatlását, ahogy elfordulnak tőle az emberek.

Ha valaki szeretné követni az új streamjeit, az alább megtalálja a Twitch csatornáját.
Nézd meg SivHD élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!