A Liquid begyűjtötte első dobogós helyét a HLTV ranglistáján

A Liquid begyűjtötte első dobogós helyét a HLTV ranglistáján

Az Astralis dominancia megmaradt, de utánuk történtek változások.

Bár nagyobb volumenű versenyt nem rendeztek az ELEAGUE Premier óta, –ahol a top csapatok is részt vettek volna–, ettől függetlenül történtek változások a HLTV TOP 30-as listáján. Nézzük szakaszonként, ki hol helyezkedik el a tabellán.

TOP 10

A dán gárda atlantai győzelmükkel bebiztosította első helyét a nyári szünetre. A döntőben az ellen a Liquid ellen harcolt, aki az idei szezon első felében folyamatosan fejlődött, és egyre pozitívabb eredményeket produkált az idény vége felé, de az Astralis ötösét –hiába döntőztek egymás ellen háromszor is –nem tudták legyőzni, viszont ezekkel a második helyekkel sikerült maguk mögé utasítani a FaZe csapatát, így megszerezték a harmadik helyet. Ez hatalmas teljesítmény az amerikai szervezetnek, hiszen fennállásuk óta egyszer sem állhattak még a dobogón! Az IEM Shanghai 2018 győztese, az NRG kettő helyet javított, így a hetedik helyen vannak. A szekciót a MiBR - fnatic - North trió zárja.

TOP 20

A hazai pályán második helyet megkaparintó TYLOO kicsúszott a TOP 10-ből, kettő helyet bukva a G2 mögé estek. A NiP - ENCE páros helyet cserélt a múlt héthez képest, csakugyan mint a HellRaisers - Renegades, DeadFox-ék a 16-ik helyen szerepelnek, illetve szintén helycsere történt a Cloud9 és a Virtus.Pro között, az amerikaiak a 19-ik helyen, míg az új embert igazoló és friss dizájnnal rendelkező lengyelek zárják a lista ezen részét.

TOP 30

A compLexity-ről pár héttel ezelőtt írtuk azt, hogy a Minor győzelmüknek köszönhetően sikerült a TOP 30-ba jutniuk, azóta –a múlt hetihez képest három helyet javítva– már a 22-ik helyen vannak. A ranglétra ezen részén a legtöbb csapat javítani tudott pozícióján, legtöbbet a Sprout, ők négy helyet ugrottak előre. Nagy vesztes itt a Heroic, akik hét helyet bukva még épp, hogy szerepelnek a listán.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!