Quickybaby, a trollok királya

Quickybaby, a trollok királya

Quickybaby stílusosan rendezte le kekeckedő csapattársát.

Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy a csapattársa beszólt, blokkolta, megsebezte vagy talán ki is lőtte. Hogy lehet egy ilyen helyzetet kezelni? Visszalőni meglehetősen rizikós, –mert ha még be is kékül a zaklatónk, akkor se biztos, hogy a likvidálását megússzuk, hiszen lehet, hogy a szakasztársa megbosszulja, vagy valaki épp Dredd bírót játszik és egy "die noob teamkiller" kíséretében a tanktemetőbe küldi páncélosunkat.

Tanulj a mestertől, Quickybaby-től!

Az E-50 már a csata elejétől kinézte magának QB-t, ezért amikor kiértek a nyílt terepre, akkor Quickybaby ellőtte magát, így felfedte helyzetét az ellenfél előtt, akik természetesen el is lőtték magukat, de a mellette haladó E-50 kapta be a lövéseket, –akinek a második láncolást követően meg is pecsételődött a sorsa.

Talán egy olyan World of Tanks játékos sincs, aki annyi kritikát kapott volna az évek alatt, mint Quickybaby –gondoljunk csak a legutóbbi esetre, amikor kitiltotta skill4ltu-t élő adás közben–, de meg kell hagyni, hogy meglepően higgadtan kezelte a szituációt, és ez egy olyan tulajdonság, amire nagyon is szükség van, ha valaki online tankozgatásra adja a fejét.

Ti hogyan szoktátok lerendezni az idegesítő csapattársakat?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.