Szivárgásgyűjtemény: képek a FIFA 19 bétájából

Rengeteg érdekes dolog került ki az új játék demójából!

Annak ellenére, hogy az EA világosan kijelentette, hogy semmilyen formában nem szabad képeket megosztani a FIFA19 demójáról, rengetegen megszegték ezt a szabályt, –és ennek köszönhetően sok kép vagy éppen videó is kikerült az internetre.

Egy rakás mezt és néhány gólörömöt is kiszivárogtatott egy béta résztvevő

Az EA világosan fejezte ki magát: sem streamelni, sem képeket közölni nem lehet a béta alatt a játékról. Nos, nem mindenki tartotta ezt be.

Ebben a cikkben most összegyűjtöttük nektek a legérdekesebb dolgokat, amiket eddig még csak a demóban láthatunk. Kezdjük is a FIFA legnagyobb újdonságával a Bajnokok Ligájával; az első képen Mohamed Salah-t láthatjuk pózolni a BL-trófeával, míg a másodikon a Liverpool gárdája állt össze egy csapatképre.

Ha már Bajnokok Ligája, akkor egy mérkőzés előtti videó is napvilágot látott, ahol a háttérben a Liverpool drukkerei a csapat nagy slágerét, a You'll Never Walk Alone-t skandálják.

A BL mellet az Európa Liga jogait is megszerezte az EA, úgyhogy az sem fog kimaradni a játékból, íme egy EL vágókép a FIFA19-ből:

Természetesen nem csak a BL-ről és az EL-ről kerültek ki in-game elemek. A karrier és menedzser mód is számos újdonságot tartalmaz számunkra, mint például azt, hogy milyen fiatal játékosokat érdemes szemmel tartani:

Mi több, mint menedzser idén mi határozzuk majd meg, hogy a játékosaink melyik mezszámot viselhetik:A FIFA-k egyik legfontosabb módja értelemszerűen az Ultimate Team, amiben a játékosok online állíthatják össze a saját csapatukat. A jól megszokott módon idén is lehet majd packokat nyitni, amiből nagyon örülünk, ha egy TOTW játékost nyitunk. Most pontosan egy ilyenre látunk példát, –nézzük meg milyen egy In-Form kártyát nyitni az új játékban:

Ha már pakli nyitás, akkor ne menjünk el az ezt követő teljesen új menü mellett sem:

Az új gólörömök készítésében is jeleskedik az EA, most az Atlético Madrid francia világsztárja, Antoine Griezmann kapott egyedi ünneplést:

A játék maga évről évre egyre szebb és részletesebb lesz, és mi sem igazolná ezt jobban, mint a játékosok arcának hihetetlen kidolgozottsága:

Az kétségtelen, hogy hihetetlen munkát fektetett a fejlesztő gárda ebbe a játékba, –és sokak szerint a valaha volt legjobb és legszebb FIFA érkezik idén.

Ti mit gondoltok erről? Valóban az idei lesz a legjobb játék?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!