Bedarálja a metát a Meat Wagon Priest: 72 %-os győzelmi arány legendig

Bedarálja a metát a Meat Wagon Priest: 72 %-os győzelmi arány legendig

Egy önmagában gyenge kártya is megboríthatja a Standard laddert! Ismét a Meat Wagon Priest csapott le, –ezúttal a Boomsday lapokkal kiegészülve!

A különleges offmeta paklik lassan megjelennek a ladderen. Ezek a változatok valami őrült kombóra építkeznek, amivel teljesen kizökkenthetik az ellenfeleket és pillanatok alatt több tucat győzelmet hozhatnak a konyhára. Emlékezhettek, hogy a Meat Wagon Warlock, Glinda Crowskinnel kiegészülve már előkerült az előző kiegészítőben és a Priest is próbálkozott a legtöbbet kihozni a Húsdarálóból. Eddig a Devilsaur Egg előcsalására használta az epikus kártyát, ezúttal viszont teljesen más irányba indult el Anduin, –és milyen jól tette, hogy így döntött! Következzen a Meat Wagon Priest újragondolt Boomsdayes verziója!

Dr-Moreau’s Meat Wagon Priest

Kód: AAECAa0GBNYK4vgC0P4CoIADDfgC5QTRCvIM0cEC2MECq9AC6NACpfUCl/YC5fcCof4CzIEDAA==

A pakli Combo és Mech alapokból építkezik, amit néhány különleges ínyencség egészít ki. Nincs egykörös kivégzés, mint az APM Priest esetében és nincs igazán tempo játék sem, mint Zetalot Mech Priest deckjében. Hiába tűnik hatalmas káosznak, az egész koncepció mégis működik!

A taktika elég egyszerű: Dead Ringerrel felhúzzuk a Meat Wagont, majd abból előcsaljuk az Unpowered Steambotot. Ezután már csak buffolni kell a hatalmas testet, és pillanatok alatt kivégezhetjük az ellenfelet. Ha esetlen jönnének az idegesítő Giggling Inventorok és más tauntok, elég csak a Mass Dispelért nyúlni. Zilliax és Wargear tökéletesen mágnesezhetőek a Steambottal, ha esetleg a varázslatokat nem találtuk még meg a végzetes kombóhoz.

Az eredmények magukért beszélnek. Rank 5-ről legendig 72 %-os győzelmi aránnyal menetelt a furcsa pakli. Egyik class sem tudott ellene pozitív mérleggel zárni, köszönhetően annak, hogy nagyon kevés a Silence effekt a gyors paklikban, így semmit sem tudtak kezdeni a hatalmas Steambottal. Lassabb típusok ellen is hozta a kötelezőt a deck, 6-7. körben már a Steambot elég sebzést tudott bevinni ahhoz, hogy a Meat Wagon Priest győzelemmel távozzon a küzdőtérről.

Ajánlott bárkinek, aki szeretne ebben a kicsit még képlékeny metában Priestezni. Anduin nem a legerősebb kaszt, de ilyen paklikkal még akár hosszútávon is lehet sikere.

Ti hanyagoljátok a mostani metában a Papot, vagy próbálkoztok vele alkotni valamit?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!