A top 5 legviccesebb WoT videó

A top 5 legviccesebb WoT videó

Összegyűjtöttük a top 5 legviccesebb World of Tanks videót, amin garantáltan szakadni fogtok!

Ebben az összeállításban arra törekedtünk, hogy olyan videókat osszunk meg veletek, amik –vagy a kialakult szituáció valószerűtlensége, vagy a videós személye miatt– annyira groteszkek, egyediek és természetesen mulatságosak, hogy garantáltan mosolyt csalnak az arcotokra!

5. A lehetetlen tankparancsnok

Kezdjük a régmúltból Quickybaby videójával, ahol a játék véletlen faktorainak és mechanikáinak találkozását látva tátva marad a szánk.

4. Amiről valójában szól a World of Tanks

A legtöbb WG által támogatott tartalom borzasztóan kínos, de Lőrincnek hála egy rövid videóba sűrítve kapjuk az arcunkba mindazt a felhőtlen szórakozást, amit a World of Tanks nyújt, –még szerencse, hogy Radics Petinek épp el kellett szaladnia a boltba.

3. Nosztalgiázzunk!

NW-Studio montázsa főszerepben a TheVR-os srácokkal egy olyan alkotás, ami egyszerre nevettet meg és idézi fel bennünk legkínosabb pillanatainkat, amiket kezdőként elkövettünk a tankok világában.

2. Kifigurázott sztereotípiák

DezGamez szinte minden World of Tanks témát felkarolt már csatornáján, így többek között ott a Face Off sorozata, amiben mindenféle vasakat láthatunk Malinovka mezején harcolni, –vagy az RNGesus, ami önmagáért beszél. A legviccesebb talán mégis a WoT sztereotípiákról szóló sorozata, azon belül is a tüzérekről szóló rész, ami egyszerűen parádés.

Említésre méltó videók

Néhány olyan videó, amik ugyan a listára nem kerültek fel, de nyugodt szívvel lehet őket ajánlani.

Zsozéatya és a tankok

Talán nem Zsozé a legtechnikásabb tankász, de hatalmas figura, aki még a WoT helyenként unalmas játékmenetét is képes feldobni.

Azok a tipikus bunkó játékos

Claus Kellerman pár éve egész egyszerűen berobbant a World of Tanks közösségébe, –amit szókimondó és egyedi előadásmódjának köszönhet. Csatornáján egy teljes sorozat foglalkozik a bunkó WoT játékosokkal, aminek legjobb darabját stílusosan 2017 karácsonyán publikálta.

1. OneAndOnly016 és a World of LoLs

Alapból nem lenne ebben a videóban semmi különleges –leszámítva persze OneAndOnly016 egyéniségét, ami A World of LoLs minden epizódjában visszaköszön–, de ami 10:18-nál kezdődik, attól garantáltan padlót fogsz. Nem szeretném lelőni a poént, de ez a jelenet alighanem 2018 legjobban megszerkesztett, legemlékezetesebb és legmulatságosabb pillanata, amiről még sokáig beszélni fogunk.

Ezek lettek volna a szerkesztőség legjobbnak ítélt World of Tanks tartalmai a vicces videók kategóriájában. Reméljük, hogy az elkövetkezendő évek során még számos ezekhez hasonló minőségi produkciót termelnek ki magukból a tartalomgyártók!

Nektek melyik videó tetszett a legjobban? Esetleg van olyan, ami kimaradt a listából, de mindenképp a legjobb ötben lenne a helye? Osszátok meg velünk hozzászólásban!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.