Kedden érkezik a Puzzle Lab rengeteg kihívással és három ajándék kártyacsomaggal!

Kedden érkezik a Puzzle Lab rengeteg kihívással és három ajándék kártyacsomaggal!

A legújabb egyjátékos kalandig már csak néhányat kell aludni, és utána mindenki ingyen belevághat a feladványok teljesítésébe!

A Boomsday Project nem csak 135 új kártyával örvendeztet meg minket, hanem egy teljesen új solo adventure-t is elhoztak nekünk a fejlesztők. Ez a Puzzle Lab, ami egyedi fejtörőkkel és izgalmakkal teszteli a játékosokat. Rengeteg feladványt találhatunk majd a titkos laboratóriumban, ami még a tapasztalt mesekártyásoknak is kihívást jelenthet!

A legfontosabb információk

A Puzzle Lab augusztus 21.-én élesedik a szervereken

Három ingyen pakk üti minden játékos markát, ehhez csak játszani kell az új kalanddal

Négy szárnyban találhatóak meg az eltérő fejtörők, összesen 123 darab

Lethal: találd meg az ellenfél kivégzésének módját

Survival: éld túl az ellenfél Hero Powerét

Board Clear: takarítsd le az összes minont

Mirror: tükrözd le az ellenfél lényeit (életerő, pozícionálás stb.)

A kaland során segíteni fognak nekünk labor asszisztensek és vezető tudósok is. A Blizzardnak a legfontosabb, hogy a kezdők és a haladók is megtalálják az élményt, ami egy láthatatlan erőként tolja előre a játékosokat feladványról, feladványra.

A jutalom tekintetében megkérdőjelezhető a hozzáállása a fejlesztőknek a kitartó mesekártyásokhoz, mert mindössze egy hátlapot kapunk, ha teljesítettük az összes feladványt.

Az utolsó ellenfél, aki a legbonyolultabb kihívást állítja elénk nem lesz más, mint maga Dr. Boom az Őrült Géniusz, egyelőre azonban homály fedi, hogy pontosan mit főzött ki nekünk a laboratóriumában. Ami biztos, hogy négy különleges feladványt kell teljesíteni ahhoz, hogy bezsebelhessük a hátlapot, –és a dicsőséget.

Hamarosan minden titokra fény derül, ugyanis kedden tesztelhetitek a tudásotokat a legújabb kihívásban!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!