Szinte biztos a Survival Mode és a karrier módban is lesz frissítés

Szinte biztos a Survival Mode és a karrier módban is lesz frissítés

57 nap van a FIFA 19 hivatalos megjelenéséig az Egyesült Királyságban, a legújabb pletykák pedig úgy tűnik 2 új dolgot is megerősítenek.

Szeptember 28-án jelenik meg a legújabb FIFA epizód, az EA pedig újdonságokkal készül a rajongók számára. A Bajnokok Ligája régóta várt érkezése az egyik legnagyobb változás, de úgy néz ki egy másik játékmód vitathatatlanul az év slágere lehet.

Korábban is keringett pletyka arról, hogy egy bizonyos 5vs5 mód idő előtt szivárgott ki, azonban most már képeket is pakoltak fel az internetre:

Úgy tűnik, hogy a Survival Mode-ot egy német kiadványban erősítették meg, és most már a FIFA Street szerű stílus is borítékolható. Nem meglepetés a Last Man Standing elnevezés, hiszen minden lőtt gól után eggyel megfogyatkozik a csapatunk, és úgy kell tovább folytatnunk a mérkőzést.



Olyan, mintha végül az EA mégis meghallgatná a rajongókat. Az Ultimate Team lesz valószínüleg továbbra is sokak kedvence -és ne felejtsük, ebből termeli a legtöbb pénzt a kiadó-, ettől függetlenül ez az új mód egy kicsit kiszínezi a játékot.

Ne felejtsük el, hogy van egy karrier mód is a FIFA-ban, ahol menedzserként tevékenykedhetünk. Az utóbbi években ezt is igyekezett feldobni az EA: megannyi plusz dolgot pakolt bele, és most úgy néz ki tovább bővül a repertoár. A Dream Team FC arról számolt be, hogy egy új felhasználói felület, testreszabható lehetőségek (arc, haj, ruházat, kiegészítők) és a párbeszédek választási lehetőségei állnak majd rendelkezésre azok számára, akik egy klubot szeretnének irányítani egy szezon során:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!