A Na'Vi és a North egyik legnagyobb szponzora tényleg egy scam oldal lenne?

A Na'Vi és a North egyik legnagyobb szponzora tényleg egy scam oldal lenne?

Érdekes posztok láttak napvilágot Reddit-en.

Bár nem a Counter-Strike Reddit oldalán csendült fel a hír, a Dota 2 mellett a CS-hez is szorosan fűződik a GG.BET fogadási oldal neve, hiszen olyan profi csapatok támogatói, mint például a Natus Vincere vagy a North, arról nem is beszélve, hogy az idei ESL One Köln egy külön kvalifikációs versenyén főtámogatóként volt jelen.

gg.bet is a scam from r/DotA2

A történet ott kezdődik, hogy a posztot kreáló fiatalember az oldalon létrehozott profiljához hozzáadott 20 eurót, melyet természetesen fogadásra szánt. El is helyezett 5 eurót a TNC nevű csapaton a Virtus.Pro Dota 2 csapata ellen, mely tipp sikeres is lett, és sikerült megtripláznia a fogadás tételét. Ezután bukott egy keveset, majd újabb sikeres fogadások után 40 euróval rendelkezett. Később szerette volna kivenni a nyereményét, viszont ez nem sikerült neki mert addigra már blokkolták a felhasználóját.

Azonnal hívta az oldal alján található ügyfélszolgálat telefonszámát, hogy megtudakozza, miért is lett kitiltva az oldalról, mely kérdésre azt a választ kapta, hogy több felhasználóval is rendelkezik, és a multi-account nem megengedett az oldal szabályzata szerint. A fiatalember nyíltan állítja ez egy hazugság, és rögtön felelte, hogy sose készített más felhasználókat, de a Tina nevű hölgy a vonal végén kitartott amellett az állítása mellett, hogy több profillal rendelkezik –véleményük szerint azért készítette ezeket a profilokat, hogy az oldal bónuszpénzével gazdálkodjon– és ezért lett kitiltva az oldalról. Állítása szerint egy barátjának nemrég ugyanezzel az indokkal törölték a fiókját az oldalról.

Nem ez volt az egyedüli eset, egy Twitter felhasználó hasonló történetet publikált, ahol az oldal ugyanezzel védekezett, hogy azért lett blokkolva az oldalon a felhasználója, mert több fiókkal rendelkezett.

A GG.BET azzal az üzenettel támadta meg emberünket, hogy a csalás elleni és support csapatuk éppen bírálják az esetet, és szeretnének bizonyítékokat kérni az általa felvetett csalásról, ezek hiányában "attól félnek" kénytelenek bírósági pert indítani. A teljes beszélgetés a két fél között az alábbi Reddit posztban olvasható.

gg.bet threats me with a lawsuit for linking a post of this subreddit from r/DotA2

Érdekes feszültség tapasztalható tehát néhány felhasználó és az oldal üzemeltetői között. Mindenesetre borzasztó botrány alakulna ki, ha a történet végén az oldal jönne ki rosszul, és minden vád ami ellenük indult igaz lenne.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!