Régi ismerősök a Standard csúcsán: Legend #1 paklik az elmúlt hétről

Régi ismerősök a Standard csúcsán: Legend #1 paklik az elmúlt hétről

Öt újabb változat, amivel felértek a csúcsra a Boomsday Project második hetében. Cube Locktól a Malywaggle Druidig, –következzenek az elmúlt hét legjobb paklijai!

Továbbra is nehéz egy kiforrott metáról beszélni, –legyen az Standard, Wild vagy versenyformátum. Ami biztos, hogy számos változat is kifejezetten jól érzi magát ebben a környezetben, és egészen a legend 1-ig menetelt az elmúlt napokban. Önmagában a pakli nem elég természetesen arra, hogy bárki felérjen vele a szerver csúcsára; ehhez egy kiváló játékosra is szükség van, aki rengeteg időt tölt el egy-egy deck mellett, hogy valóban a mesterévé váljon. Az egészet megszórjuk egy kevés szerencsével és kész is a tökéletes recept, amivel hódítani lehet a Standard létrán. Következzen öt pakli, ami megjárta a legend 1-et!

Norwis’s Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GBo+CA5ziAvMF/eoC8gX3BAzCCPLQAvcM0/gCzgcwhAGH6AKfzgLv8QKbywLR4QIA

A Heal Zoo Warlock népszerűsége töretlen, eredményessége hasonlóan pazar. Olcsó, gyors és erős pakli, ami megtalálta a megoldás a Giggling Inventorok áradatára. A Blood Knight tech tökéletesen megoldja a rengeteg Divine Shieldet, plusz egy 9/9-es testet is kapunk, ami nem elhanyagolható erőt jelent.

Rdu’s Kingsbane Rogue

Kód: AAECAaIHBrvvAtPFAqgIyAOBwgKA0wIMhgnLA7HOAuXRAqnNAs0DovcCyfsCmwXb4wLEAfYEAA==

Lassú paklik ellen tökéletes, a gyorsabbak ellen kicsit nehezebb megszerezni a győzelmet. Új lap alig-alig található benne, de nincs is ezekre szüksége. Legenden belül rengeteg a Druid, amik ellen kifejezetten erős pakli a legendás fegyverre építkező Rogue.

FroStee’s Deathrattle Hunter

Kód: AAECAR8InOIC08UCgPMChtMCy+wC7Qm26gL4CAvh4wKNAZzNApcIq8ICufgC2MIC3dICi+EC4vgC8vECAA==

A Charged Devilsaurok kikerültek a pakliból, de a helyükre érkező Mechek tökéletesen passzolnak a Deathrattle koncepcióba. A Zselékocka továbbra is elképesztő erőt rejt magában, amivel Malfurion orra alá könnyű borsot törni. Ha folyamatosan Druidokat kapunk ellenfélként, érdemes lehet  Rexxarért nyúlni. Malfurionnak szinte semmi esélye a Deathrattle típus ellen.

Gaby59’s Cube Warlock

Kód: AAECAf0GCICKA53iAsnCApME4vgC2+kCnPgCl9MCC/jQAvLQAufLAooBtgeI0gKL4QL3BPzlAujnAuEHAA==

Úgy tűnik, hogy a Cube Lock sosem fog kikopni a Standardból, ameddig a rotáció meg nem érkezik. A Giggling Inventor megvéd a gyors deckek ellen, a Demonic Project ellehetetleníti a kombópaklikat. Ezeken kívül minden maradt a megszokott formában, –ha eddig is megvoltak a kártyák hozzá, akkor újra le lehet porolni Gul’dant és irány a ladder!

Sjow’s (Tylerootd’s) Malywaggle Druid

Kód: AAECAZICCPX8ApvoAuL4ApruAuT7ApnTAv3rArQDC9MDmNIC6QHkCL/yAp7SAkDb0wJfoM0Ch84CAA==

A Malygos Druid broken, a Togwaggle kevésbé effektív. Hibrid változatként azonban kiütötte a legend 1-et Malfurion, ami nem kis teljesítmény. Két út is vezet a győzelemhez, –de megtalálni, hogy melyikkel is kéne nyerni, nem egyszerű feladat. Nehéz pakli a Malywaggle Druid, ezért azoknak ajánlott kipróbálni, akik szeretik a kihívást.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy high legendben és alacsonyabb rankokon teljesen eltérő metához kell paklit választani. A fenti deckek erősek és effektívek, de meg kell találni azt a környezetet, amiben ki tudják hozni magukból a maximumot.

Ti mivel rankedeztek, így 11 nappal a szezon vége előtt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!