97-es ST Messivel tért vissza a La Liga - TOTW 43

97-es ST Messivel tért vissza a La Liga - TOTW 43

A héten megkezdődött a spanyol élvonal is; két játékos már a TOTW-ba is bekerült!

Ugyan már nagyon közel a FIFA19 megjelenése, ez nem azt jelenti, hogy a FIFA18-ban megállna az élet. A hét csapatai is folyamatosan érkeznek, főleg, hogy most már minden nagy bajnokság elkezdődött. 

Kiszivárgott néhány játékos ratingje a FIFA19-ből!

Egyesek már megint nem tudták tartani a szájukat.

Az előző hét folyamán a spanyol élvonal is kezdetét vette, az angol első osztály már a második fordulónál tart, csak úgy, mint a francia Ligue 1. Franciaországban a PSG a Guingamp vendége volt, ahol végül 1-3-ra tudtak győzni. A hazai csapat szerezte meg a vezetést még az első félidőben, a második játékrész elején Neymar büntetőből egyenlített. A világ egyik legnagyobb tehetségének tartott Kylian Mbappé az utolsó nyolc percben feltette az i-re a pontot, ugyanis két gólt is vágott, amivel beállította a végeredményt. Angliában a címvédő Manchester City kiütötte a Huddersfieldet 6-1-re. Sergio Agüero háromszor is bevette a vendégek kapuját, amivel megérdemelte, hogy ott legyen a TOTW-be, immáron ötödik alkalommal. Természetesen a City győzelméhez nem csak Agüero hihetetlen formája kellett, ugyanis a középpályáról egészen elképesztő támogatást kapott, főleg David Silva-tól. 

Ezen kívül két portugál is bekerült kezdőbe, Nani és Quaresma személyében. A hálót a mexikói Oroczo védi, előtte pedig a Vancouver Whitecaps belsővédője Waston és a Bournemouth hátvédje, Cook próbálja megállítani a támadókat. A két szélső védő Marcus Alonso és Carvajal. 

Ti foglalkoztok még a FIFA18-as Team of The Week-kel, vagy már teljesen a 19-re koncentráltok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!