Kiszivárgott néhány játékos ratingje a FIFA19-ből!

Kiszivárgott néhány játékos ratingje a FIFA19-ből!

Egyesek már megint nem tudták tartani a szájukat.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, sokan nem restek tartani a szájukat a FIFA demója kapcsán, hiába kért meg mindenkit nagyon szépen az EA, hogy ne osszanak meg semmit a játékról. Ennek ellenére a béta fázisból már rengeteg mindent láthattunk.

Szivárgásgyűjtemény: képek a FIFA 19 bétájából

Rengeteg érdekes dolog került ki az új játék demójából!

Az, hogy melyik játékos milyen értekelést kap, talán az egyik legizgalmasabb dolog a FIFA-ban. Szinte minden évben akadnak olyanok, akik nem értenek egyet egyes értekelésekkel, de abban biztosak lehetünk, hogy az EA nem hasraütésszerűen osztogatja ezeket a ratingeket. Fontos azért megjegyezni, hogy ezek közel sem végleges számok még, nagy eséllyel változtanak majd rajtuk a megjelenésig. 

A játék címlapsztárja, Cristiano Ronaldo csak úgy mint tavaly, idén is 94-es kártyával indít. A Champions Edition-ön Ronaldo mellett feltűnik még Neymar is, akinek szintén nem változtattak az értékein, ő is csakúgy, mint tavaly, 92-es kártyát kap legelőször. Rajtuk kívül természetesen még lesznek 90 feletti játékosok. Kevin De Bruyne, a horvátok csillaga, Luka Modrić és a legjobb értekeléssel rendelkező kapus, David De Gea is 91-es lappal indul. Harry Kane és Isco is hárommal jobb ratinget kap, ugyanis 89-es számokkal kezdik majd meg az idei FIFA-t. Hasonló számot kapott még, Paulo Dybala és a VB-t nyerő Antoine Griezmann is. 

Nézzünk meg néhány csapatot is, kezdjük a Bayern München-nel és a Manchester Ctiy-vel: 

Íme a korábban említett Juventus és Real Madrid:

Végül pedig nézzük meg a PSG és a Manchester United számait:

Ahogyan már korábban is említettük ezek még közel sem a végleges értékek, szinte biztos, hogy lesz még változás a szeptemberi megjelenésig. Mi mindenesetre már nagyon kíváncsian várjuk az FIFA-t és, hogy a FUT-ban kinek milyen számai lesznek.

Ha esetleg még nem rendeltétek volna elő az új játékot, akkor irány a rendelj.esport1.hu weboldal és hívjátok meg minél több ismerősötöket, barátotokat, ugyanis minél többen rendelitek meg, annál olcsóbb lesz a játék, sőt még nyerhettek is! ;)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!