Nem védi meg bajnoki címét a Na'Vi

Nem védi meg bajnoki címét a Na'Vi

Idén ősszel kihagyják a legnagyobb ukrán LAN-t.

A Natus Vincere nem vesz részt a kijevi StarSeries & i-League CS:GO hatodik szezonjában –jelentette be délután a szervezet. A döntés okának a sűrű menetrendjüket nevezték meg, amit a biztonság kedvéért meg is mutattak, –így már jó előre tudhatjuk, hogy hol számíthatunk s1mple-ék játékára az ősz során.

Mint azt a bejelentésben is írták: jelenleg a menetrendjük véglegesítésén dolgoznak, hiszen közeledik a nyári szünet vége, és folytatódik a viadal a világ legjobb csapatának címéért. Azonban a tervezés közben rájöttek, hogy túl sokat vállaltak, és ezért a StarSeries október elejei, kijevi tornáját kénytelenek voltak visszamondani. A Na'Vi az ötödik szezon győzteseként meghívást kapott volna valószínűleg, de erre még a csapatok hivatalos bejelentése előtt nemet mondhattak, –ami azt jelenti, hogy a szervezet hazájában idén már nem találkozhatnak a rajongók velük, és a bajnoki címüket sem védik meg, melyet az NRG ellen értek el június elején.

Ami a már korábban is említett menetrendjüket illeti, az alábbi táblázatban megnézhetitek, hogy pontosan mikor és hol játszanak az idén. Az ESL Pro League december eleji döntője egyelőre hiányzik a listáról, ugyanis azt még nem tudni, hogy kijutnak-e rá az alapszakasz végén. További érdekesség, hogy októberben két meg nem nevezett verseny is bekerült a táblázatba. Egyelőre nem tudni, hogy melyik kettő lehet az, –de ha tippelnünk kellene, akkor az egyik az EPICENTER 2018 lesz október 22-28. között.

Dátum  Esemény Nyereményalap
Augusztus 29. – Szeptember 2. DreamHack Masters Stockholm 2018 $ 250,000
Szeptember Bootcamp
Szeptember 12. – Szeptember 23. FACEIT Major: London 2018 $ 1,000,000
Szeptember 26. – Szeptember 30. ESL One: New York 2018 $ 250,000
Október 1. – Október 4. Bootcamp
Október – November Két meg nem nevezett verseny
November 6. – November 11. IEM XIII – Chicago $ 250,000

Borítókép: HLTV

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!