Az EA megerősítette: Alig kap változtatást a karrier,- és a Pro Clubs mód!

Az EA megerősítette: Alig kap változtatást a karrier,- és a Pro Clubs mód!

Az EA idén inkább másra fektette a hangsúlyt!

A GameSpot a napokban készített egy interjút az EA-vel, amiből kiderült, hogy a fejlesztőgárda szinte semmit nem változtatott a Karrier módon és a Pro Clubs-on. 

Kiszivárgott néhány játékos ratingje a FIFA19-ből!

Egyesek már megint nem tudták tartani a szájukat.

Az idei Gamescomon sikerült elkapni a FIFA vezető producerét, Sam Rivera-t aki sok mindent elárult az idei verzió játékmódjairól. Sok rajongó attól tartott, hogy mivel az EA megszerezte a Bajnokok Ligája jogait, ezért csak erre fókuszálnak majd és a többi játékmóddal kevesebbet foglalkoznak majd. Eddig a pillanatig még csak említést sem kapott a Pro Clubs vagy a karrier mód, most viszont Sam megerősítette, hogy szinte alig lesz bennük változtatás.

"Természetesen hallgatunk a rajongókra. Sokan több és nagyobb dolgokat szerettek volna.  Rengeteget diskuráltunk arról, hogy mi legyen ennek a két játékmódnak a sorsa, viszont jelenleg úgy döntöttünk, hogy másra helyezünk nagyobb hangsúlyt. Ez persze nem azt jelenti, hogy a jövőben nem fogunk már többet foglalkozni ezekkel, de jelen pillanatban mást helyeztünk előnybe. Ennek ellenére, még mindig szívesen fogadjuk a közösség javaslatait."

Sam Rivera azt viszont megerősítette, hogy a BL-nek lesz köze a karrier módhoz, viszont a Pro Clubs-hoz még nem. Itt tevődik fel a kérdés, hogy miképp jelenik majd meg a BL a karrierünkben? Lesznek új öltözőben játszódó vágóképek, tudjuk használni majd az Ultimate nehézségi fokozatot, ami eddig csak a FUT-ban volt elérhető, plusz, ha megnyerjük a csapatunkkal a BL-t, akkor egy csillagot kapunk a klub emblémánk fölé. Abban biztosak lehetünk, hogy az EA nem sütött még el minden újdonságot a bétában, –szóval a hamarosan megjelenő játékban is rengeteg meglepetés vár majd ránk.

Ezen kívül még pár licensz bejelentése hátra van, –amik majd mind a két módban megjelennek–, szóval legyünk figyelemmel. Az EA még csak pár napja jelentette be, hogy sikerült megállapodniuk az argentín bajnoksággal, így egy újabb dél-amerikai liga lesz benne a játékban. A játék szeptember 28-án jelenik majd meg, XBOX-ra, PS-re, PC-re és Nintendo Switch-re is egyaránt. 

Még mindig előtudjátok rendelni a játékot, és ha még nem tettétek meg, akkor irány a rendelj.esport1.hu weboldala, ahol ha minél többen rendelitek elő az új verziót, akkor annál kevesebbet kell fizetnetek a játékért, –mitöbb, még értékes nyereményeket is hazavihettek! ;)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!